Jak wybierać skład na Euro

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

A ja mam takie pytanko odnośnie głosowania. Dlaczego nie ma opcji wstrzymuję się bo mi wszystko jedno, niech sobie ci, których to dotyczy decydują? Bo coś takiego dokładnie oddaje moje uczucia i podejrzewam, że przynajmniej kilku osób poza mną, a jak nie zagłosuję to potem będą pretensje, że nie biorę udziału w głosowaniach.
Nie dajecie opcji "wstrzymuję się" a potem narzekacie, że ludzie głosują i decydują o sprawach, które ich nie obchodzą i nie dotyczą.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

to po co jestes na ll?

....

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Bo od czasu do czasu głosowane są tutaj sprawy ważne dla całego światka WFB. Punktacja za turnieje, klasy turniejów, mastery dla poszczególnych ośrodków, zrzutka na nagrody itp. Natomiast w głosowaniach, które nie dotyczą ani mnie, ani środowiska łódzkiego, które reprezentuję, udziału nie biorę. Nie mam zapędów do decydowania o tym czy w Berlinie powinni się podcierać ręką lewą czy prawą, ani o wysokości renty w Burkina Faso. Kwestia wyboru reprezentacji na Euro dotyczy mnie mniej więcej w tym samym stopniu.
W TOP 3 nigdy nie będę, na Euro wybierać się nie zamierzam, czy się chłopakom z TOP 3 pozostałych pięciu wybierało łatwo czy trudno to nie mam najmniejszego pojęcia, czy łatwiej by było w pojedynkę też nie wiem i dlatego, jako osoba nie mająca najmniejszego pojęcia o temacie chcę się w kulturalny sposób wstrzymać od głosu. Zdecydowanie wolę takie posunięcie, niż prezentowane przez niektórych głosowanie na hura nad sprawami o których nic nie wiedzą bo takie zachowanie wybitnie sprzyja podejmowaniu idiotycznych decyzji.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, o 22:24 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hrabia
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Hrabia »

Akurat wstrzymanie się jest też wyrażeniem jakiejś postawy wobec danej sprawy. Uważam, że w każdym głosowaniu powinna być ta opcja dostępna.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Za wstrzymanie można uznać zagłosowanie na status quo. Po prostu wolę by były konkretne opcje w tym przypadku, bo potem zacznie się kombinowanie ze wstrzymywaniem itp.

Jak będą proste głosowania - TAK/ NIE to wstrzymanie ma sens i będzie dorzucane. Tutaj każdy głos "neutralny" pomaga niektórym opcjom.
Robson pisze:ja nadal jestem za moim systemem, kapitana wybranego sposród top X, na jktorego spada caly obowiazek i przyjemność wybrania składu.
Po części też za tym jestem, ale po to te parę opcji aby znaleźć coś bliższego każdemu.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

jak ktos nie zaglosuje wogole to tak jakby sie wstrzymał, więc w czym problem?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Bo potem Szmajson robi tabelki i wychodzi, że jestem najmniej aktywnym członkiem LL i są do mnie pretensje. A ja po prostu nie chcę ani blokować zmian, ani ich popierać nie wiedząc czy są zmianami w dobrym kierunku.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

w sumie to co B_sk napisał bardzo mnie przekonuje

taka opcja powinna być, racjonalizm górą, motłoch niech padnie

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

to napisz ze sie wstrzymujesz... albo zaglosuj na najmniej chcianą opcję.

ODPOWIEDZ