ale zresztą i tak uważam że WoC bedę mocną armijką
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: JarekK
gdyby to tak szło, to by wampiry by były plewne (po mocnym imperium), a jak nie wampiry, to demonyPaku pisze:Jak wydadzą jedną słabszą (WoC) a kolejną przegiętą(chyba skaveny), to bardzo dużo rzuci sie na skavy, bo będę porównywali je do ostatniego plewnego booka...
ale zresztą i tak uważam że WoC bedę mocną armijką
Ostatni book wcale nie był plewny.Paku pisze:Jak wydadzą jedną słabszą (WoC) a kolejną przegiętą(chyba skaveny), to bardzo dużo rzuci sie na skavy, bo będę porównywali je do ostatniego plewnego booka...
Nie wszystkie nowe armie, imperium jest na jedno kopyto, różnorodność tam jest ale też potężny dyzbalans wewnętrzny który formuję ta armię w bardzo ciasne schematy. W poimperialnych armiach tego nie widać, wiec myślę że bać się o chaos nie musicie tylko wielka szkoda że GW zaczeło działać w tym kierunku właśnie po imperium a nie potraktowało równo wszystkich armii.Piotrax pisze:Licho troche przegiąłeś. Nowe armie może i sa silne, ale nikt nie powie że mało róznorodne. Na setki sposobów da się sklecic takie VC czy DE żeby było grywalne (nie wiem jak demony ale pewnie też) Wiec nei pisz tu o "jechaniu na schematach".
Co do spear haeda to mogli by wiecej jednostek wydac. Ale mam nadzieje że wyglad zrekompensuje :)