co sądzicie o takiej rozpisce na małe punkty?
herald khorna 165pkt
generał
armour of khorne
juggernaut
herald nurgla 275pkt
bsb
great standard of sundering
noxious vapours
slime trail
palanquin
16 blooodletterów 247pkt
fcg
skull totem
(tutaj idzie herald khorna)
16 pleagubearers 247pkt
fcg
icon of eternal virulence
(herald nurgla w środku)
6 furii 72pkt
6 furii 72pkt
5 houndów khorna 175pkt
3 bazy nurglingów 105pkt
4 flamery 140pkt
łącznie: 1498pkt
modeli: 58
magia w zasadzie zerowa. mam nadzieję, ze sztandar przyblokuje troche magię przeciwnika.
2 duze klocki, w tym jeden ciężki do zniszczenia.
demony 1,5k
Takie pomieszanie z poplątaniem.
Generałowi daj Firestorma, bedzie mial sily 7 wiec rydwany pomyślą dwa razy zamin w to wjadą a treemany beda przed tym wiać ile sie da.
Heralda raczej puścił bym w psach. Bedzie miał siłe przebicia równą młynkowi do mielenia mięsa a MR 3 robi swoje.
Wywal jedne furie i dowal jednego flamera. 4 to taki poł środek. 3 to porażka a 5 to juz pluton.
Zostanie Ci po tym zabiegu 14 pkt za które kupisz jedną furie i będziesz mial jedną "siódemkę".
Generałowi daj Firestorma, bedzie mial sily 7 wiec rydwany pomyślą dwa razy zamin w to wjadą a treemany beda przed tym wiać ile sie da.
Heralda raczej puścił bym w psach. Bedzie miał siłe przebicia równą młynkowi do mielenia mięsa a MR 3 robi swoje.
Wywal jedne furie i dowal jednego flamera. 4 to taki poł środek. 3 to porażka a 5 to juz pluton.
Zostanie Ci po tym zabiegu 14 pkt za które kupisz jedną furie i będziesz mial jedną "siódemkę".
- Offspringman
- Kretozord
ciekawy pomysł z tym heraldem w pieskach. musze spróbować.
myślałem nad zmniejszeniem plagsów i letterów do 12 sztuk i wredy dopakować coś jeszcze.
flamer się przyda jeszcze jeden.
myślałem nad zmniejszeniem plagsów i letterów do 12 sztuk i wredy dopakować coś jeszcze.
flamer się przyda jeszcze jeden.
Śmierdzieli koniecznie zostaw 16. Z heraldem masz 3 szeregi, przewage (przewaznie), sztandar, bsb czyli 6 na wstepie i robisz fear outnumber
Zmniejsz Bloodletterów do 12, bez sztandaru (jednostka wsparcia).
Bez heralda 16 to strata pkt. Za pozostale pkt dopakuj furie albo zrob dwa odzialy furii po 6 straszydeł.
Policz pkt bo mogłem się walnąć w czyms
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zmniejsz Bloodletterów do 12, bez sztandaru (jednostka wsparcia).
Bez heralda 16 to strata pkt. Za pozostale pkt dopakuj furie albo zrob dwa odzialy furii po 6 straszydeł.
Policz pkt bo mogłem się walnąć w czyms