Gorath rodu Ardanien to dowódca niewielkiej wyprawy do starego swiata jakich wiele jest wysyłanych przez mroczne elfy. Gorath ma ochotę rozlać nieco krwi i nałapać nieco niewolników u wybrzerzy Imperium.
Gorath Ardanien
Master -general
Cold One, Null Talisman
Narab jest bratem Goratha i jako jeden z nielicznych mężczyzn para się magią której nauka jest zakazana dla męskiej populacji. Eksperymentuje sam i potrafi wprawnie posłużyć się magią Dhar. Towarzyszy Gorathowi w tej wyprawie by uniknąć wynajmowania którejś z wiedzm z konwentu za słoną cenę.
Narab rodu Ardanien
Sorcerer 2lv
Darkstar Cloack,Dispell scroll
Strażnicy rodu Ardanien są prywatnym wojskiem jednej z rodzin szlacheckich w Karond Kar. Opłacani są ze skarbca rodu i przysięgają wierność Malekithowi i swemu patriarsze rodu.
25 Warriors fcg,
war banner
Błogosławione bestie, dzieci khaina. Ich obecność to widoczny znak błogosławieństwa krwaworękiego którym cieszy się ród ardanien.
5 harpies
5 harpies
Jeźdzcy rodu tak jak strażnicy służą Ardanienom w charakterze prywatnego pocztu do ochrony swych włości i w czasie łupieżczych wypraw za morze.
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb, mus
Ciężka jazda Ardanien składa się z pomniejszych szlachciców i doświadczonych weteranów którzy zdecydowali się służyć Ardanienom. Dokonali oni trudnego wyboru przyjmując honor dosiadania jasczurów lecz dzięki temu stanowią wielką siłę uderzeniową tak cenioną przez patriarchę rodu.
6 Cold One Knights fcg
"Gnatożuj" jedna z pieszczoszków patriarchy rodu Ardanien. Zostałą wychodowana przez władców bestii rodu i przyuczona do walki. Dowódca wyprawy Gorath wziął ją ze sobą za morze.
War Hydra
1250 [DE] Rajd Delekhana rodu Ardanien
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
mag - facet! Zero klimatu!
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Masz figurke maga?
Ogólnie nie ma sie do czego przyczepic jednak ja bym dał maga na koniku.
Ogólnie nie ma sie do czego przyczepic jednak ja bym dał maga na koniku.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a mam figurkę, tego z 5ed z laską z sercem nabitym na nią. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Szafa: przecierz pisze że jeden z nielicznych mężczyzn od magii, tacy są.
armia się sprawiła nieźle już w dwóch bitwach:
raz przejechała imperium masakrą tyle że zmieniłem cold onea i null stone u mastera na konia i pedant of khaleth a potem zamiast pedanta dałem ring of hotek z założeniem gry przeciw skavenom ale zagrałem na wampiry i poszło też prawie masakrą.
Nah mag na koniu chyba byłby zbyt podatny na wrogi ostrzał nawet z regimentem konnych.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Szafa: przecierz pisze że jeden z nielicznych mężczyzn od magii, tacy są.
armia się sprawiła nieźle już w dwóch bitwach:
raz przejechała imperium masakrą tyle że zmieniłem cold onea i null stone u mastera na konia i pedant of khaleth a potem zamiast pedanta dałem ring of hotek z założeniem gry przeciw skavenom ale zagrałem na wampiry i poszło też prawie masakrą.
Nah mag na koniu chyba byłby zbyt podatny na wrogi ostrzał nawet z regimentem konnych.
Jak to jest rajd łupieżczy to chyba w armii powinni być też korsarze
.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
niestety... brak modeli korsarzy u mnie
(jeszcze.. bo pomyślałem o nich)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Murmadamusie !! Grasz juz tymi DE szmat czasu jak mowisz i nie masz figorek korsarzy?? To ja gram duzo mniej, ale pierwsze co kupilem to wlasnie ich z 5 ed jeszcze...fakt, ze za czesto ich nie wystawiam, ale wyglądają wspaniale
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Miałem 5ed ale sprzedałem dawno temu. 6ed mi się nie podobali zbytnio a zawsze były inne zakupy
a to druga hydra a to kolejni wojownicy itd. zeszło.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)