Empire Capitan Skonczony

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Skonczony:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nadaje sie na stol ?
Pytam bo taki był moj cel na tym figsie ;).

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

chyba lepiej jakbyś go zbejcował :wink: Strasznie grubo nakładasz farbę ,a to niedobrze ...
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Foalooke
Chuck Norris

Post autor: Foalooke »

łebek stasznie słaby ;/i zbroja stasznie zalana

jedno co mogę pochwalić (spogladając na mojego rozgrzebanego kapitana) to przody spodni - gostek ma tam płyty ze zbroi.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

grubo nakładam farbe Oo ?
Hmm, zawsze dodawałem wode, pewnie chodzi o pancerz, ale to nie farba ale gs/klej, bo nie ma szansy abym bez wody malował

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Kups sobie nowa washe GW potraktuj nimi sbroje, a powinno być ok :wink:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Dlaczego ten miecz ma erekcję?

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

nie jest źle, zrób washa na zbroi, przemaluj spodnie z przodu na niebiesko tak żeby nie były metalowe i na stój będzie spoko
Ostatnio zmieniony 22 sie 2008, o 20:21 przez Crom, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Crom pisze:nie jest źle
jest
bez obrazy ;)

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

A myślałem ze poprawisz naramienniki i ładniej wycieniujesz zbroje i , że spodnie poprawisz z przodu . A i jeszcze podstawka wygląda to nie jak kamień, tylko jak kawał betonu (chyba ze tak miało być). Popraw prosze ładnie :d
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Crom pisze:nie jest źle, zrób washa na zbroi, przemaluj spodnie z przodu na niebiesko tak żeby nie były metalowe i na stój będzie spoko
co wy macie z tymi spodniami?
koleś ma nagolenniki...ostatnie zdjęcie...przyjrzeć się i widać delikatną wypukłość ;) tak to jest zbroja i całość jest dobrze pomalowana...tylko z tyłu są gatki , przód to zbroja...powiedz mi jak sobie wyobrażasz FULL PLATE ARMOR? (czy jak to isę tam nazywa... :roll: ) że niby z golą dupą lata? :twisted:

odnośnie wody powiedz jakie proporcjedajesz i jak bardzo gęsta jest farba PRZED dolaniem wody...szczerze mówiąc zdarzało mi się czasami że metalika jednego od GW miałem "glutowatego" a np. Komando Khaki miało stanowczo za dużo wody(albo za mało pigmentu) w każdym razie do tej pierwszej dowa farba 1,5:1 a do drugiej nic a nic...tak wiec to że dodajesz wodę wcale nie oznacza że proporcje masz dobre...w każdym razie spodnie porównując do reszty wyszły chyba najlepiej i najczyściej. Staraj się malować resztę tak samo. A i po papraniu się GSem drobny papier ścierny i jedziesz na równo z resztą ;)

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

no daje tyle wody aby nie wlewało sie jak woda, zeby sie dało malowac , nie wiem jakie proporcje ;)

I nie za bardzo rozumiem co sie czepiacie tych spodni, nie rozumiem was kompletnie, to źle ze tam ma stal Oo ?

ODPOWIEDZ