1 Herald of Tzeentch @ 225 Pts
General; Lore of Fire; Magic Level 2
Master of Sorcery
Daemonic Robes
Burning Chariot of Tzeentch
2 Mount
Herald of Khorne @ 265 Pts
Battle Standard Bearer
Great Standard of Sundering
Armour of Khorne
Firestorm Blade
Juggernaut of Khorne
15 Bloodletters of Khorne @ 198 Pts
Musician;Bloodreaper
15 Daemonettes of Slaanesh @ 198 Pts
Standard; Musician
7 Chaos Furies @ 84 Pts
7 Chaos Furies @ 84 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
4 Screamers of Tzeentch @ 120 Pts
4 Flamers of Tzeentch @ 140 Pts
w puli są 4 kostki, dispelu są 3 są 62 modele w armii i koszt całej armii to 1489.
Jestem nowy w tych klockach tak więc prosił bym o pomoc.
Pozdrawiam
Moje demony na 1,5k
furie obetnij do 5, wywal scremerów, są strasznie ciency, daj falmerów do 6 i za reszte pkt dorzuć albo 3 furie, albo 6 psa, sztandar blodom itp...
1 czariot dużo nie da. Lepiej już dać go na piechte no i koniecznie master + SB.
Pozdro
1 czariot dużo nie da. Lepiej już dać go na piechte no i koniecznie master + SB.
Pozdro
skąd się porobiło nagle tych rozpisek na 1,5k? ...
ogólnie słaba rozpa, ale widać, że chociaż probujesz odbiec od standardu... pograj trochę, poporobuj, sam bedzies wiedzial co zmienic, nie bede pisal co, bo ludzie potem beda mi wytykali, ze proponuje Ci utarty standard :wink"
ogólnie słaba rozpa, ale widać, że chociaż probujesz odbiec od standardu... pograj trochę, poporobuj, sam bedzies wiedzial co zmienic, nie bede pisal co, bo ludzie potem beda mi wytykali, ze proponuje Ci utarty standard :wink"
najbardziej zalosne odpowiedzi w stylu: dodaj 5 modeli tego, zmien to, zrob tamto, to jest takie, a to takie i w rezultacie wszyscy graja takimi samymi rozpami...sorry, ale chyba nie o to chodzi ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.