Potrzebuję szybko porady, jak dobrze wypełnić formularz z adresem na Maelu. Mam problem, bo nie wiem, co wpisać w rubryce county z racji, że w Polsce nie ma podziału na hrabstwa. Czy chodzi tam o województwo?
Sprawa jest priorytetowa!
Pozdro
Adres na Maelstrom PILNE !!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Adres na Maelstrom PILNE !!!
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2008, o 19:18 przez Ptaq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiger Brown
- Kradziej
Linijki:
1. numer domu
2. ulica
3. miasto
4. miasto
5. województwo, kraina, księstwo, wedle fantazji, dla naszej poczty to bez znaczenia, a dla angielskiej liczy się kraj
6. państwo
7. kod pocztowy
1. numer domu
2. ulica
3. miasto
4. miasto
5. województwo, kraina, księstwo, wedle fantazji, dla naszej poczty to bez znaczenia, a dla angielskiej liczy się kraj
6. państwo
7. kod pocztowy
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Nie podchodźcie do tego aż tak poważnie, bo oni i tak to wpiszą we własnej kolejności, a Poczta i tak doręczy gdzie trzeba
Jak wpisałem numery i ulice gdzie-powinienem, dostałem tak zaadresowaną przesyłkę:
Tomasz S.
99 m. 66
Sosnkowskiego
02-495 Warszawa
Jak wpisałem numery i ulice gdzie-powinienem, dostałem tak zaadresowaną przesyłkę:
Tomasz S.
99 m. 66
Sosnkowskiego
02-495 Warszawa
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Masz wjazd na chatę!Tomash pisze: Tomasz S.
99 m. 66
Sosnkowskiego
02-495 Warszawa
Dobrze zatem ze podałem z pupci numery i nazwę ulicy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
:D:D
Mam takie pytanko :
Jakby coś było nie tak to można coś zrobić? Jest jakieś potwierdzenie przy odbiorze ? Zdarzyło się komuś żeby było coś nie tak z przesyłką od nich?
Bo jak mam tyle kasy z góry wpłacać to wolę się upewnić
Jakby coś było nie tak to można coś zrobić? Jest jakieś potwierdzenie przy odbiorze ? Zdarzyło się komuś żeby było coś nie tak z przesyłką od nich?
Bo jak mam tyle kasy z góry wpłacać to wolę się upewnić
Ostatnio zmieniony 27 sie 2008, o 19:07 przez Whydak, łącznie zmieniany 1 raz.