Zamach na GW czy zmiana ekipy

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

To chyba jakieś nieporozumienie, bo "kredytówka" jest obciążana od razu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

Szrederator pisze:Mieliście już tak, że po jednym dniu paczka była już pakowana?Poza tym w mBanku powiedzieli że to będzie sie przelewać 2tyg :D
jak kiedyś złożyłem zamówienie rano to jeszcze tego samego dnia mi je wysłali.

przelew idzie w kilka sekund. zwykła karta mbanku nie jest kredytówką. płatność w maelstromie działa tak jakbyś robił zakupy w markecie.
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jankiel pisze:To chyba jakieś nieporozumienie, bo "kredytówka" jest obciążana od razu.
Kwota jest blokowana od razu, natomiast realne przeksięgowanie na konto sprzedającego następuje w zależności od banku, ale z reguły w najbliższy poniedziałek.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Tomash pisze:
Jankiel pisze:To chyba jakieś nieporozumienie, bo "kredytówka" jest obciążana od razu.
Kwota jest blokowana od razu, natomiast realne przeksięgowanie na konto sprzedającego następuje w zależności od banku, ale z reguły w najbliższy poniedziałek.
Potwierdzam
Obrazek

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

jak zniknie już z my orders to znaczy ze wysłane?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

takie pytanie czy znajdzie się dobra duszyczka która zrobi tutorial jak tam kupować itd ?? 13 stron to w miarę dużo do obadania a tak będzie wszystko w jednym miejscu

EDIT:
sam już doszedłem o co biega ^^ tutorial nie potrzebny

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

jeżeli ktoś ma przynaglenie napisania takiego tutoriala, to zapraszam. jeżeli nie, to proponuje moją skromną osobę. dajcie mi tylko odrobinkę czasu.

PS. tutorial by się przydał mimo wszystko. bo ciągle pojawiają sie te same pytania...
Obrazek

ODPOWIEDZ