1500 Mrocznych Elfów
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
1500 Mrocznych Elfów
Mój kolejny wymysł na mroczne elfy. Teraz na 1500 pkt.
Master na Dark Steedzie
Pedant of Khalet+enchanted shield
Sorceress 2lv
dispell scroll+Darkstar Cloack
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders kusze muzyk
25 Warriors+war banner
6 Cold one Knights full command
14 Witch Elves Banner of Murder
2 Bolt Thrower
Master na Dark Steedzie
Pedant of Khalet+enchanted shield
Sorceress 2lv
dispell scroll+Darkstar Cloack
2x5 Harpies
2x5 Dark Riders kusze muzyk
25 Warriors+war banner
6 Cold one Knights full command
14 Witch Elves Banner of Murder
2 Bolt Thrower
A ten Master to sobie tak tylko z bronią ręczną gania i bez płaszczka , reszta chyba ok, jest co prawda tylko jedna czarka, ale widze że do zabijania magów masz harpie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nuh nie , master ma swój ekwipunek
hevy armour. płaszcz, lanca, brace of rep handbows
jedna magiczka jak sądzę starczy
hevy armour. płaszcz, lanca, brace of rep handbows
jedna magiczka jak sądzę starczy
No wiesz Mur, nie napisałeś to nie wiedziałem, a z lancą czy bez nie to jest jednak różnica. Co do Magiczek to nie jestem pewien czy jedna starczy. Jak ostatno grałem z HE to naciołem się na czterech Magów, w hth wymiatałem (fenomanalna szarża i wszystkie zdane głupoty u COK), ale włąśnie magią zostałem przyciśnięty i ostatecznie było mnimałnie w plecy, ale nie miałem wtedy harpii, może w ten sposób udało by się magów zneutralizować.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Masz czar ktory daje Ci dodatkowe kosci, mysle ze Tome of Furion sprawdzilby sie o wiele lepiej niz darkstar cloak na tej czarodziejce.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Darkstar jest właśnie dla ubezpieczenia.
Czarujemy poD na dwóch kościach
jeżeli wyjdzie szalejemy
jeśli zdispelują to jeszcze mamy na 3 kościach jeden czar.
Czarujemy poD na dwóch kościach
jeżeli wyjdzie szalejemy
jeśli zdispelują to jeszcze mamy na 3 kościach jeden czar.
Ja bym dał BA zamist enchanta i zamiast lancy, halabarde.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Jeśli miałbym zmienic lv czarodziejki to musi się zmienic w scrollonoszkę ale wtedy dla championa Coków idzie ring of hotek obowiązkowo...
Nie chcę zbytnio zmniejszac warriorów. Teraz ma silny static cr i spora liczebność. 20stka była dobra w 6ed teraz po potanieniu lepiej 25 brac z war bannerem wtedy mamy pełnowartosciowy regiment bojowy.
ale zakłądając że zdejmujemy pkt:
5 wojów +35pkt
lv czrodziejki +25 pkt
ring of hotek -25 pkt
czyli zyskujemy jedynie 35 pkt.
Na shadów nie starczy. Trzebaby poświęcic harpie za nich albo olac pedał of khaleth i trzymac mastera w regimencie bo zakładałem że będzie puszczany często samopas ze swoim 18''.[/quote]
Nie chcę zbytnio zmniejszac warriorów. Teraz ma silny static cr i spora liczebność. 20stka była dobra w 6ed teraz po potanieniu lepiej 25 brac z war bannerem wtedy mamy pełnowartosciowy regiment bojowy.
ale zakłądając że zdejmujemy pkt:
5 wojów +35pkt
lv czrodziejki +25 pkt
ring of hotek -25 pkt
czyli zyskujemy jedynie 35 pkt.
Na shadów nie starczy. Trzebaby poświęcic harpie za nich albo olac pedał of khaleth i trzymac mastera w regimencie bo zakładałem że będzie puszczany często samopas ze swoim 18''.[/quote]
akurat Harpie do wyciągania magów He to IMO slaby pomysl- jak stoją w SM czy Spearelfach to tamci powinni je zdjąć zanim Harpie zdążą zadać woundaale nie miałem wtedy harpii, może w ten sposób udało by się magów zneutralizować.