i chcesz nam wmowic ze ma tylko 2 scrole do tego? ;]a Falko 3 armaty i chyba 10 kosci
Smród, brud i ustawianie składu ETC w 2009
raczej takRobson pisze:i tylko 2k+
A dokładniej singli IMO.
jasne ze najlepiej, ale badzmy realistami - normalne mastery tez sa ok, a wyniki z top3 masterow jest bardziej miarodajny niz liga.i najlepiej na euro cs...
oczyscie ze tak.i tylko z klasyfikacji generalskiej...
jasne ze bedzie.I nagle nie bedzie z czego wybierac
System obecny > krolik LL, czyli kapitan-wladcatomash pisze:Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie co jest złego w dotychczasowym systemie, tj. top3 + 5 ziomków wedle uznania owej trójki?
System obecny (top 3 ligi) < top3 masterow z klasyfikacji generalskiej, bo:
1. brak premii sedziowskich
2. brak watpliwych lokali na koniec sezonu
3. zjawisko "wymaxowania lokali" nie istnieje. miarodajnosc masterow > miaodajnosc lokali
4. jezeli czolowka bedzie grac na etc comp, to w ogole rewelacja, nie bedzie np czegos takiego:
JJ pisze:Dalmar wiedział, że będzie grać WE a cały sezon cisnął Imperium 4x2

Deklaracja "bede gral na ETC compie" jak najbardziej ok. Z niecierpliwoscia czekam na wysilki Barbarossy&ekipy.
pozdrawaim
Furion
ile takich masterow bedzie w tej lidze? max 2 to o wiele za mało, dodatkowo tak jak pisałem taki system wcale nie jest miarodajny, demony i vampiry smieja sie z cs-a a imperium i lizardy już nie bardzo... co za tym idzie gracz lizardow ma duzo mniejsze szanse na wygranie turnieju na euro cs (areny), a co za tym idzie na wysokie miejsce w lidze. Spojrzcie na sytuacje crusa, musi grac na 30 skinkach zeby liczyc na zagranie na euro, przez to spada jego szansa na wygranie ligi, bo taka armia mastera nie wygra, dodatkowo na euro 2009 beda zapewne nowe lizardy, wiec... to sie wsyztsko nie trzyma kupy, podobnie ejst z nowym chaosem i szczurami.Cytat:
I nagle nie bedzie z czego wybierac Wink
jasne ze bedzie.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
ściemniasz robson niczym lepper na przesłuchaniuile takich masterow bedzie w tej lidze? max 2 to o wiele za mało

JUŻ były dwa: master blaster i dracon, zimko deklarował kohortex jako duzy siniel, oczywiscie PGA, za miecha arena nawet z obowiazkowym euroCsem, reszta nie wiem - wielka raczej formatu nie zmieni, nie wiem co planują macki i lublin.
2 juz były, 3 jeszcze będą, na upartego nawet DMP mozna podciągnąć - 5-6 z nadmiarem starczy
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Zgadzam sie z tym co pisze Robson. Moje He na euro cs obsysaja po calosci , jezeli mialbym tym grac to na arenie byl bym 30. Wygral bym moze jakies lokale na male punkty ale na koniec ligi byl bym 40. Nikt by nie zwrocil na mnie nawet uwagi. A czy to znaczy ze jestem slabym graczem i ze he zlozone inaczej nie przydaly by sie na etc ? mozliwe , nie mnie to oceniacRobson pisze:ile takich masterow bedzie w tej lidze? max 2 to o wiele za mało, dodatkowo tak jak pisałem taki system wcale nie jest miarodajny, demony i vampiry smieja sie z cs-a a imperium i lizardy już nie bardzo... co za tym idzie gracz lizardow ma duzo mniejsze szanse na wygranie turnieju na euro cs (areny), a co za tym idzie na wysokie miejsce w lidze. Spojrzcie na sytuacje crusa, musi grac na 30 skinkach zeby liczyc na zagranie na euro, przez to spada jego szansa na wygranie ligi, bo taka armia mastera nie wygra, dodatkowo na euro 2009 beda zapewne nowe lizardy, wiec... to sie wsyztsko nie trzyma kupy, podobnie ejst z nowym chaosem i szczurami.Cytat:
I nagle nie bedzie z czego wybierac Wink
jasne ze bedzie.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
taaa, a moje demony z dmp aby zrobic na euro - manipuluje nie 80-90 tylko 1300 punktów do zmiany 
No, ale na euro i tak nie pojade, chyba że bestiami

No, ale na euro i tak nie pojade, chyba że bestiami

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie, bo bestiami niby umiem grać 

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Zacznijmy od tego, że dążymy do zmiany ETC-comp. Bo ten aktualny już nie pasuje do rzeczywistości (np. w wypadku wampirów głównie wymusza wzięcie drakenhoffa zamiast czwartego maga). A zatem gra na obecny ETC comp to trochę sztuka dla sztuki.
Dwa - jeśli chodzi o nadzieje pokładane we mnie w sprawie wyboru kapitana - to miło, że ktoś we mnie wierzy, ale na LL mam zero do gadania i nie wierzę, żeby jakiekolwiek argumenty zrobiły na większości osób z tego grona wrażenie. W sumie większość osób związanych z ETC od początku ma niewiele do powiedzenia w tej sprawie.
Jedyne, co mogę, to kontestować beznadziejny pomysł z wyborem kapitana przez LL.
Dwa - jeśli chodzi o nadzieje pokładane we mnie w sprawie wyboru kapitana - to miło, że ktoś we mnie wierzy, ale na LL mam zero do gadania i nie wierzę, żeby jakiekolwiek argumenty zrobiły na większości osób z tego grona wrażenie. W sumie większość osób związanych z ETC od początku ma niewiele do powiedzenia w tej sprawie.
Jedyne, co mogę, to kontestować beznadziejny pomysł z wyborem kapitana przez LL.
Wielki Dracon nie był na Euro CS, a MB to chyba nie był na 2250 pkt. (ale chyba tam też Euro CS nie było ?? w tym roku niestety nie zawitałem).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nowe DE, które bazują na dużej ilości kości - z drugiej strony mamy VC, które dzięki recastowi czarów o niskim stopniu trudności dominują fazę magii majac jedynie 7 PD.Bo ten aktualny już nie pasuje do rzeczywistości
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
ja mówiłem o masterach singlowych 2k+, nie o turniejach na euroCS.
Skoro Demony i VC olewają euroCS (bo nie ma watpliwości ze olewają) - to jak zostanie to rozwiązane za rok na euro? Nadal bedzie to obowiazujacy standard na etc?
Skoro Demony i VC olewają euroCS (bo nie ma watpliwości ze olewają) - to jak zostanie to rozwiązane za rok na euro? Nadal bedzie to obowiazujacy standard na etc?
szafa ja też mowie o masterach na euro cs, wiec o co ci chodzi, chyba rozmawiasz sam ze sobą... nie dosc ze jest na razie w planach jeden - arena, to jak slusznie zauwazyl barb, cs na pewno ulegnie zmianie do przyszłego euro bo sie zestarzał.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
cytujesz furiona który wprost mówi "single 2k+ bez ograniczeń", wiec kto tu rozmawia sam ze sobą...

Na sam ETC tak, co innego na moj nieprzepuszczalny comp scoreBarbarossa pisze:Zacznijmy od tego, że dążymy do zmiany ETC-comp. Bo ten aktualny już nie pasuje do rzeczywistości (np. w wypadku wampirów głównie wymusza wzięcie drakenhoffa zamiast czwartego maga). A zatem gra na obecny ETC comp to trochę sztuka dla sztuki.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Furion CS - "Najlepsze dla mężczyzny".Furion pisze:
Na sam ETC tak, co innego na moj nieprzepuszczalny comp score<pol zart
>
ja na Masterze Blasterze nie mialem ani Drakehoffa, ani 4go maga.
Szkoda Barb, że wcześniej sie nie zorientowałeś co jest głosowane - może by zapobiegło...
Pozamiatane 18-14.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
a "najmojsza racja dzisiaj nie po mojej stronie", co?
Jak mi przykro
Jak mi przykro

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ani to pierwsze, ani drugie - nie ma najmniejszego znaczenia.szafa@poznan pisze:a "najmojsza racja dzisiaj nie po mojej stronie", co?
Jak mi przykro
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.