a nie przypadkiem na 3+ z przerzutem ? ;PLasti pisze:Thorek fajny, duże runy na +4 wybija sobie.
Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
ale 605 pkt. to ,że tak powiem trochę dużo jak na 1 model
jakbym takie coś for fun wystawił to by inni przestali ze mną grać:p
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
niby tak ale to nie lata imho wolałbym koszt podobny do starego + jakiś bonus co by przestał być plewny
S6+ gw/ahw:) stubbornik na takiej rzeczy się marzy albo M8.. nowy chaos może mieć problemy z zabijaniem maszyn.. a będą one mocno masakrować waśnie takie shagothy więc przydałaby się im szybkość:/ podejrzewam że albo im mocno obniżą koszt (gigant ma chyba podobny potenjał i stubborn do tego) albo dorzucą coś mega. no i żeby tego spec+rare nie zżerał;/
ciekawe jakie psy będą... jeśli podobne do tych teraz to upgrade za 3p przy 6p kosztu modelu słabo się opłaca raczej.
maruderzy z rerollem gonienia to fajna sprawa:) fajna zasada. z takim khornem na sobie będą tańszą wersją knightów właśnie- 2A S5 (flail), ws4, 2A z koni (s4, mają być lepsze?)..
ciekawe jakie psy będą... jeśli podobne do tych teraz to upgrade za 3p przy 6p kosztu modelu słabo się opłaca raczej.
maruderzy z rerollem gonienia to fajna sprawa:) fajna zasada. z takim khornem na sobie będą tańszą wersją knightów właśnie- 2A S5 (flail), ws4, 2A z koni (s4, mają być lepsze?)..
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
ee nie luknalem ,ze to special
edit:
mnie ciekawi co ze smokiem tzn. zostaje jak obecny ....
edit:
mnie ciekawi co ze smokiem tzn. zostaje jak obecny ....
mnie sie kumpel nie będzie raczej czepiał bo jak gramy for fun to on daje GW Bone Giantowi z siłą 8 ten dziad robi się groźnyvocal pisze:jakbym takie coś for fun wystawił to by inni przestali ze mną grać:p
fajnie że psy będą plastikowe bo płacić za nie więcej złoty niż punktów to nic fajnego
2A +1 za frenzy od rycerza
1A +1 za frenzy od konia
No chyba, że znowu koniki chaosu będą lekko upośledzone i na frenzy się nie łapią
1A +1 za frenzy od konia
No chyba, że znowu koniki chaosu będą lekko upośledzone i na frenzy się nie łapią
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Myślę, że to już była lekka przesada Wtedy taki rycerz dawałby 6Ataków, w tym 3 fartowne od konia, które zresztą częściej się udają niż od rycerza, nie wiem dlaczego tak jestChyba beda lapac tym razem, a poza tym to juz maja nie byc koniki tylko deamonic steedy ( moze 2A by dali Very Happy)