Chlanie na DMP - CENZORED
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
lotrowców ma być max 10 więc przeszkadzać wam nie będąArte pisze:apropo lotrowców przypomniała mi sie fotka z ostatniej Areny:
wchodzicie tu na wlasną odpowiedzialność:
http://img147.imageshack.us/my.php?image=max0675wi6.jpg
E tam chłopaki dacie rade , nie raz widziałem na youtubie jak ludzie dawali 0,5 l żulowi żeby wypił to , w zamian dostanie 2 takie . Ale on miał wypić jednym łykiem .. ale w sumie to zawodowiec . xD A co do lotrowców , to jakich wejdziecie do nich to się chłopaki ucieszą , ze ktoś ich lubi . xD |Arte ja sobie wstałem wszedłem w te zdjęcie i już mi humor zepsułeś ]:-> (xD)
THUNDERCRACKER!Arte pisze:apropo lotrowców przypomniała mi sie fotka z ostatniej Areny:
wchodzicie tu na wlasną odpowiedzialność:
http://img147.imageshack.us/my.php?image=max0675wi6.jpg
A propos poprzedniego posta - w moim miescie dwoch kolegow na fabryce zalozylo sie o to ze jeden z nich wypije 0,5 duszkiem - tak jak oranzade. Gosc wypil a pozniej zrobil dwa kroki i umarl!!
Wiem ze u nas w kraju jest duzo dobrych "zawodnikow" ale temu sie akurat nie udalo.
Wiem ze u nas w kraju jest duzo dobrych "zawodnikow" ale temu sie akurat nie udalo.
A battlowcy to nie?_SkaVen_ pisze:E tam chłopaki dacie rade , nie raz widziałem na youtubie jak ludzie dawali 0,5 l żulowi żeby wypił to , w zamian dostanie 2 takie . Ale on miał wypić jednym łykiem .. ale w sumie to zawodowiec . xD
U mnie w gimnazjum był taki ćpunek co nie zdał parę razy, łapy mu się trzęsły zawsze. Raz zjadł parę dropsów i wypił 0,7 duszkiem. Zrobił parę kroków i je***ł na ziemię. Przyjechała karetka i go reanimowali . Potem opowiadał, że jak wypił to fajnie było przez chwile, zrobił parę kroków i nagle miękko w kolanach i zasnął .Shinjitsu pisze:A propos poprzedniego posta - w moim miescie dwoch kolegow na fabryce zalozylo sie o to ze jeden z nich wypije 0,5 duszkiem - tak jak oranzade. Gosc wypil a pozniej zrobil dwa kroki i umarl!!
Malal jaki bohater na filmiku
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 11:45 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
^^ oj to nie wiesz co lotrowcy robią na imprezach typowo lotrowych (gonić po sali ludzi którzy biegają z miodem pitnym w lewej i żubrem w prawej ręce fajne nie jest )Arte pisze:co wy od chlopakow chcecie, koles zajada suchary i jest impreza... oni potrafia sie bawic bez alkoholu jak kulturalni ludzie nie to co polska scena WFB... oj powinnismy brac z nich przykład
bo żubry i miody pitne są w ich klimacie... to nie sa PGgokish pisze:^^ oj to nie wiesz co lotrowcy robią na imprezach typowo lotrowych (gonić po sali ludzi którzy biegają z miodem pitnym w lewej i żubrem w prawej ręce fajne nie jest )Arte pisze:co wy od chlopakow chcecie, koles zajada suchary i jest impreza... oni potrafia sie bawic bez alkoholu jak kulturalni ludzie nie to co polska scena WFB... oj powinnismy brac z nich przykład
Ja na zdjeciu widze dzieci, wiec to chyba calkiem normalne i sluszne, ze nie pija.Arte pisze:co wy od chlopakow chcecie, koles zajada suchary i jest impreza... oni potrafia sie bawic bez alkoholu jak kulturalni ludzie nie to co polska scena WFB... oj powinnismy brac z nich przykład
Myślę, ze takie zawody są dla debili. Chcecie pić wódkę półlitrówkami duszkiem - nikt wam nie zabroni ale raczej róbcie to poza konwentem. Masa ludzi ma szansę zobaczyć wasze "zmagania". A jak się zdarzy jakiś incydent- może być tak, że całe DMP dostanie łatkę a orgowie będą mieli nieprzyjemności.
Przecież to juz było przerabiane - pijcie z głową.
Przecież to juz było przerabiane - pijcie z głową.
Ludzie schodzili od walnięcia 0,5 duszkiem, jak to już wyżej zostało zresztą opisane. Więc jeśli chcecie grać w rosyjską ruletkę, zróbcie to z łaski swojej "na mieście", a nie terenie turnieju. Bo jak któryś już nie wstanie, to syf będzie na całe środowisko, a organizatorzy mogą mieć srogie nieprzyjemności. Także sądowo-karne.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Słuchajcie się pana administratora. On wie co mówi.
A licky boom boom down!!!