Płomienie FENIXA [pierwszy turniej WFB we Włoclawku]
- Corvus Albus
- Kretozord
Nie DoW to DoW bez udziwnień, jesteśmy nowym ośrodkiem i chcemy jak najmniej komplikacji. Jutro podejmiemy decyzję czy wogóle z DoW nie zrezygnować, bo tak na dobrą sprawę jeszcze nie ogarniamy wszystkiego . Z tego co kojarzę to ten emisariusz to raczej się nie pojawia nigdzie (możliwość grywania nim). Liczę na to, że gracze nie będą utrudniać nam życia i zagrają czymś innym
jako sedzia sie wypowiem... niby albion ejst banowany an turniejach..ale nei rpzesadzajcie ;] ...ja bym dopuscil obu panow... troche ostatnio nimi pogralem i wiem ze jacys strasznie przegieci nie sa... a banowanie calych Dow jest chore...w koncu to armia... a zasady i burdel z nimi zwiazany zostawcie juz mnie i baniakowi
ps. dzisiejszych testach nie wiem czy z bretka nie przyjade...
ps. dzisiejszych testach nie wiem czy z bretka nie przyjade...
- Corvus Albus
- Kretozord
Wiesz Gobo my tak na dobrą sprawę raczkujemy w świecie imprez WFB i nie chcemy źle wypaść. Pozwolimy na coś i potem nawet tego nie będziemy ogarniać jeżeli gracze nam pomogą nie ma sprawy, w końcu to ma być zabawa . Poprostu nie chcę by po turnieju nagle się okazało, że dopuściliśmy coś co na codzień jest zakazane i przegięte .
wy jestescie raczkujacaymi organizatorami ;] ... ogarnianie chaosu zasadowego zostawcie sedziom ... a co do herosow z albionu to luzik... niech sa dostepni... ja na pewno nimi nie zagram, choc mam oba modele... wogle jak juz pisalem jakos mnie dow dzis nie przekonalo ;/ 8-12 z TK i remis z empire... wiem co robilem zle i co mnie boli w ktorej armii juz... wiec chyba lepiej zagrac stara sprawdzona bretka ;D
edit.. Ci herosi to 3 i 4lvl mag, zajmuja sloty hero+rare... maja emisary warda 5+, a TS ma 4+... emisary ma staty czlowiek po 3... a TS ma sile 4+1 i T4 chyba... taki sredni fighter... kosztuja obaj po 265 i chyba maja do siebie hate... osobiscie bym pozwolil ich wstawic tylko czystym armiom DoW...
edit.. Ci herosi to 3 i 4lvl mag, zajmuja sloty hero+rare... maja emisary warda 5+, a TS ma 4+... emisary ma staty czlowiek po 3... a TS ma sile 4+1 i T4 chyba... taki sredni fighter... kosztuja obaj po 265 i chyba maja do siebie hate... osobiscie bym pozwolil ich wstawic tylko czystym armiom DoW...
-
- Wałkarz
Witam!
Zgłaszam parę z Torunia
Michał Bochyński krasnoludy
Kamil Bochyński DE
Zgłaszam parę z Torunia
Michał Bochyński krasnoludy
Kamil Bochyński DE
- Corvus Albus
- Kretozord
Im więcej nas będzie tym większa szansa na ciekawe nagrody dla zwycięzców i pomoc z naszego Urzędu Miasta (oczywiście finansowa) tak więc zachęcamy do przybycia
- Mefistofeles
- Falubaz
To ja się zgłoszę do pary z Shinue xd
ciekawe jak 2 trupie armie się będą znosić ;p
(TK + VC)
ciekawe jak 2 trupie armie się będą znosić ;p
(TK + VC)
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
- Corvus Albus
- Kretozord
Samo DoW tak jak napisane. Żadnych Albionów itp.
hehe... widze, ze za bardzo nie masz pojecia co to jest DoW ;D no trudno...trzeba sie podporzatkowac...Corvus Albus pisze:Samo DoW tak jak napisane. Żadnych Albionów itp.
ps. jade raczej na bretce.. wtedy mam jak grac z nowymi armiami ^^
- Corvus Albus
- Kretozord
No niestety nie mamy, ale nie chcemy charakterów typu Emisariusz i ten drugi. Wybacz Gobo, my staramy się ogarnąć jak najlepiej to wszystko ;p sami mamy jeszcze poważne luki w znajomości zasad, ale staramy się stworzyć turniej po którym nie będzie wielkiej klapy i ludzie będą dobrze wspominać pobyt u nas .
PS. DoW ze smokiem albo 4 lvl'ym magiem mi się nie widzi -.-
PS. DoW ze smokiem albo 4 lvl'ym magiem mi się nie widzi -.-
- Corvus Albus
- Kretozord
Co do zapisu na temat DE, krasi itp. JEst zaznaczone, że nie można łączyć armii z hate na siebie. DE jest wyszczególnione bo ma Hate na wszystkie armie.lohost pisze:czemu DE z HE sa zbanowane? boicie sie przegiec jakichs? no to do zbanowania sa jeszcze orki i krasnale, tez jest miedzyarmijny hate.
a jak jest z pula magii i DD?? laczona czy kazdy sobie?
Co do puli kości zapis zostanie dodany jak będzie Shinue tymczasem brzmi on następująco:
Postawowe kostki magii i rozpraszania generowane są przez sojusz, a nie przez każdą armię osobno.