Premiera Warhammer Online: Age of Reckoning
wlasnie skonczylem tydzien konferencji
tam, gdzie sa wpisane dwie osoby, tam rekrutacje uznajemy za skonczona. tam, gdzie jest wiecej - bede musial kogos wybrac. wiekszosci z Was nie znam (od strony praktycznej
), wiec moja propozycja jest taka: napiszcie mi (w mailu, a nie tutaj!), dlaczego akurat Was powinienem wybrac
towar do mnie dopiero jedzie, a wiec najprawdopodobniej do Was dotrze pod koniec przyszlego tygodnia. to oznacza, ze bedziecie mieli faktycznie malo czasu
bede potrzebowal Wasze adresy do wysylki. ponadto beda sie z Wami kontaktowac przedstawiciele poszczegolnych Empikow.

tam, gdzie sa wpisane dwie osoby, tam rekrutacje uznajemy za skonczona. tam, gdzie jest wiecej - bede musial kogos wybrac. wiekszosci z Was nie znam (od strony praktycznej

towar do mnie dopiero jedzie, a wiec najprawdopodobniej do Was dotrze pod koniec przyszlego tygodnia. to oznacza, ze bedziecie mieli faktycznie malo czasu

bede potrzebowal Wasze adresy do wysylki. ponadto beda sie z Wami kontaktowac przedstawiciele poszczegolnych Empikow.
"I fart in your general direction" 

Organizacyjnie w Games Workshop bez zmian.Szaman pisze:wlasnie skonczylem tydzien konferencji![]()
(...)
towar do mnie dopiero jedzie, a wiec najprawdopodobniej do Was dotrze pod koniec przyszlego tygodnia.

Smutne jest to, że dotyczy to Twojego zorganizowania, Szaman.

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
wszystko to kwestia priorytetow...Tomash pisze:Organizacyjnie w Games Workshop bez zmian.Szaman pisze:wlasnie skonczylem tydzien konferencji![]()
(...)
towar do mnie dopiero jedzie, a wiec najprawdopodobniej do Was dotrze pod koniec przyszlego tygodnia.![]()
Smutne jest to, że dotyczy to Twojego zorganizowania, Szaman.
"I fart in your general direction" 

Też z przyjemnością skorzystałbym z opcji odbioru osobistego, jeśli tylko przyśpieszyłoby to otrzymanie towaru chociaż dzień wcześniej.
Czekam w takim razie na info
Pozdrawiam.
P.S. A, jeszcze jedno. Cczy mógłbyś Szamanie napisać czego tak naprawdę oczekujesz po poziomie malowania?
Czekam w takim razie na info

Pozdrawiam.
P.S. A, jeszcze jedno. Cczy mógłbyś Szamanie napisać czego tak naprawdę oczekujesz po poziomie malowania?
Paćku Paćku;)
ja bym chętnie na to poszedł mam prawie całego skullpasa pomalowanego (orkowego) i gram już od 7 lat aczkolwiek z powodu mojego wieku i braku odpowiedniej biegłości w kontaktach międzyludzkich raczej odpadam... chyba żeby sie jakaś wygadana 2 osoba trafiła ;]