DE 1,5k
DE 1,5k
Nie ma pomysłu... jedyne to wykombinowałem rozpę na podstawie figsów ,które mam i którye zamierzam mieć
Mistrz 192pkt
-pegaz
-Naszyjnik Khaeleth
-zaklęta tarcza
-płaszcz,ciężka zbroja,broń wielka
2lvl czarodziejka, tom furiona , koń 162
2lvl czarodziejka ,pieczęć 165
20x korsarze , muzyk , sztandar 215
10xkusznicy, muzyk 105
5x harpii 55
5x zimnych ,muzyk , sztandar 159
6xwidm, wielka broń 108
12x egzeki ,muzyk sztandar 162
1x hydra 175pkt
co o tym sądzicie, co zmienić , a propo to miałabyć jednostka uniwersalna
Mistrz 192pkt
-pegaz
-Naszyjnik Khaeleth
-zaklęta tarcza
-płaszcz,ciężka zbroja,broń wielka
2lvl czarodziejka, tom furiona , koń 162
2lvl czarodziejka ,pieczęć 165
20x korsarze , muzyk , sztandar 215
10xkusznicy, muzyk 105
5x harpii 55
5x zimnych ,muzyk , sztandar 159
6xwidm, wielka broń 108
12x egzeki ,muzyk sztandar 162
1x hydra 175pkt
co o tym sądzicie, co zmienić , a propo to miałabyć jednostka uniwersalna
I believe in Honour.!
Moim zdaniem w uniwersalnej rozpisce powinny się znalezć bolce a nie hydra . Może dlatego że jeszcze jej nie testowałem, ale prawda jest taka że bolce niemal na każdą armię się przydają. No i co tu robią korsarze i to w liczbie 20?? Jak dla mnie wciąż zwykli warriorzy z nimi wygrywają w ogólnym rozrachunku...
Uniwersalna rozpiska i jeden scroll tylko?
Uniwersalna rozpiska i jeden scroll tylko?
Wolę hydrę bo to jest naprawdę mega pomoc dla ofens armii, a ściągnąć ją to nie jest łatwo a w razie czego reszta dojdzie spokojnie;) Dwie czrki to też nie mało , a korsarze to dla mnie ofens ,kiedy speary to b.d defens , a więc na ofens wolę korsarzy i hydrę.
A co powiedzie na ułożenie bohaterów? Jakieś inne uwagi??
A dlaczego liczba 20 jest nie ok?
A co powiedzie na ułożenie bohaterów? Jakieś inne uwagi??
A dlaczego liczba 20 jest nie ok?
- dziekanotr
- Wodzirej
zamien korsarzy na 2x5 DR i bedzie w miare GOOD
Niestety, to hydra przydaje się na każdą armię, a bolty tylko czasami (tylko w starciu ze steamtankami i latającymi large targetami z armour save). Na resztę są praktycznie bezużyteczne.ale prawda jest taka że bolce niemal na każdą armię się przydają
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No dobrze, ale jak trafisz na takie large targety i nie masz bolcow to jest ciężko....poza tym - bez przesady- można nimi strzelać do wrogich maszyn, piechoty , od biedy nawet do kawalerii, dobrze też sciągają fastya bolty tylko czasami (tylko w starciu ze steamtankami i latającymi large targetami z armour save).
Jak masz bolce to WE zastanowią się dwa razy zanim wypuszczą treemna z lasu -przynajmniej niektórzy, a jak zobaczą Hydrę to raczej tych wątpliwości mieć nie będą...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wg mnie naszyjnik khaletha na pegazie jest mało użyteczny,
moje sugestie:
albo Na pegazie z lifetakerem i enchanted shield
albo na koniu/cold onie i do odziału coldów
z czarodziejkami to każdej po scrollu i będzie ok.
po za tym po co komu Bolce teraz. Hydra jest lepsiejsza
A ile large targetów ludzie wystawią ci na 1500 pkt hę? Hydra jest git i olewasz wrogie wykopywaczki do tego.
jeśłi już to korsarzy bym zostawił a widma i kuszników zamienił na 2x5 ridersów z kuszami.
moje sugestie:
albo Na pegazie z lifetakerem i enchanted shield
albo na koniu/cold onie i do odziału coldów
z czarodziejkami to każdej po scrollu i będzie ok.
po za tym po co komu Bolce teraz. Hydra jest lepsiejsza
A ile large targetów ludzie wystawią ci na 1500 pkt hę? Hydra jest git i olewasz wrogie wykopywaczki do tego.
jeśłi już to korsarzy bym zostawił a widma i kuszników zamienił na 2x5 ridersów z kuszami.
Moze maga generala zrobic, a na coldzie bsb z penadntem i slomka. Bedzie mozna eterykow pogonic zawsze jakos lepiej.
Kaci imo to taki troche plewik. BG duzo lepsze i bardziej uniwersalne. Tylko przy tak skonstruowanej rozpie ciezko na nich punkty wyluskac nie robiac jakis duzych zmian.
Kaci imo to taki troche plewik. BG duzo lepsze i bardziej uniwersalne. Tylko przy tak skonstruowanej rozpie ciezko na nich punkty wyluskac nie robiac jakis duzych zmian.
Jeden taki tank w zupelnosci wystarczy, żeby Hydra mogła sobie tylko pomachać ogonem....A ile large targetów ludzie wystawią ci na 1500 pkt hę? Hydra jest git i olewasz wrogie wykopywaczki do tego.
Czyli jednym słowem chciałeś usłyszeć że zrobiłeś super rozpiskę ? Spoko. Tylko w takim razie po co Ci te wszystkie komentarze są potrzebne?Murmandamus Dzięki Smile naprawdę lubie takie wypowiedzi : usłaszałem co usłeszeć chciałem:) Już wszystko wiem dzięki