i jak myślałem nad kolorami na jakie pomazać to chyba biały by się przydał, a najlepiej biały i czarny
Premiera Warhammer Online: Age of Reckoning
klamka zapadla - jutro umieszcze liste wybrancow.
nikt sie nie zglosil z Poznania - na pewno nikt chetny sie nie znajdzie?
spraya nie bedzie - dostajecie tylko niezbedne rzeczy. jesli ktos chce sprejowac, to chyba mala inwestycja go nie przewroci - w koncu figurki zostaja dla Was...
nikt sie nie zglosil z Poznania - na pewno nikt chetny sie nie znajdzie?
spraya nie bedzie - dostajecie tylko niezbedne rzeczy. jesli ktos chce sprejowac, to chyba mala inwestycja go nie przewroci - w koncu figurki zostaja dla Was...
"I fart in your general direction" 
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie sądzenikt sie nie zglosil z Poznania - na pewno nikt chetny sie nie znajdzie?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
hmmm...mogę wypowiedzieć sie tylko w imieniu członków pewnego poznańskiego klubu - doświadczenia ze wspólpracy z korporacją w poniekąd podobnej inicjatywie były dośc...specyficzne 
Beasts of Chaos - circa 5k
oto zamknieta lista. wybrancom gratuluje, pozostalych przepraszam - ktos musial przegrac, zeby wygrac mogl ktos... jesli ktos z osob, ktore sie nie zalapaly, chcialby zglosic sie do Poznania, prosze o kontakt. w przeciwnym razie Poznan ominie impreza promocyjna EA...
UWAGA: z przyczyn technicznych (remont) najprawdopodobniej wypadnie Arkadia - impreze przeniesiemy do innego w-wskiego salonu!
Warszawa Junior
Maciej Kawonczyk
Adam Karnafel
Warszawa Arkadia
Piotr Panufnik
Adam Lewanski
Warszawa Galeria Mokotow
Kamil Nowak
Rafał Lehnert
Krakow Galeria Kazimierz
Krzysztof Zelazko
Marcin Czaja
Lodz Manufaktura
Emilia Rozmarynowska
Mateusz Karczewski
Szczecin Galaxy
Daniel Wysocki
Łukasz Ho Thanh
Gdansk Galeria Baltycka
Wojtek Lubkowski
Adam Rzymowski
Poznan Plaza
Katowice Silesia
Kuba Stefaniak
Kamil Guzy
Lublin Plaza
Wojtek Dudek
Tomasz Miscior
Powyzsze osoby (czesc juz to zrobila) prosze o przyslanie mi swoich danych do wysylki!!!
Maciej Kawonczyk - poprosze o twoj numer telefonu!
Marcin Czaja - j.w. + adres e-mail!
kontakty do Was przekaze ludziom z EA, ktorzy beda koordynowac imprezy w poszczegolnych salonach. na czas imprezy beda Waszymi "przelozonymi". wyjatek stanowi Warszawa Junior, gdzie zajme sie Wami osobiscie
UWAGA: z przyczyn technicznych (remont) najprawdopodobniej wypadnie Arkadia - impreze przeniesiemy do innego w-wskiego salonu!
Warszawa Junior
Maciej Kawonczyk
Adam Karnafel
Warszawa Arkadia
Piotr Panufnik
Adam Lewanski
Warszawa Galeria Mokotow
Kamil Nowak
Rafał Lehnert
Krakow Galeria Kazimierz
Krzysztof Zelazko
Marcin Czaja
Lodz Manufaktura
Emilia Rozmarynowska
Mateusz Karczewski
Szczecin Galaxy
Daniel Wysocki
Łukasz Ho Thanh
Gdansk Galeria Baltycka
Wojtek Lubkowski
Adam Rzymowski
Poznan Plaza
Katowice Silesia
Kuba Stefaniak
Kamil Guzy
Lublin Plaza
Wojtek Dudek
Tomasz Miscior
Powyzsze osoby (czesc juz to zrobila) prosze o przyslanie mi swoich danych do wysylki!!!
Maciej Kawonczyk - poprosze o twoj numer telefonu!
Marcin Czaja - j.w. + adres e-mail!
kontakty do Was przekaze ludziom z EA, ktorzy beda koordynowac imprezy w poszczegolnych salonach. na czas imprezy beda Waszymi "przelozonymi". wyjatek stanowi Warszawa Junior, gdzie zajme sie Wami osobiscie
jesli ktos woli odebrac osobiscie - a nie ukrywam, ze jest mi to na reke
- bedzie sie musial pofatygowac do mnie do domu na Kabaty. jesli chcecie sie umowic, dzwoncie na 601916945.
pozostali: dzisiaj musze miec adresy do wysylki!!!
tylko jutro moge wyslac paczki kurierem. w weekend nic nie zalatwie, a w poniedzialek lece do jukeja i wracam dopiero 17 wrzesnia, a wiec dwa dni przed impreza - za pozno na wysylanie paczek...
dane wysylajcie na maila.
pozostali: dzisiaj musze miec adresy do wysylki!!!
tylko jutro moge wyslac paczki kurierem. w weekend nic nie zalatwie, a w poniedzialek lece do jukeja i wracam dopiero 17 wrzesnia, a wiec dwa dni przed impreza - za pozno na wysylanie paczek...
dane wysylajcie na maila.
prawdziwy mężczyzna nie boi się niczegoSzaman pisze:Artein, nie marudz... chyba, ze sie boisz 3-letniego dziecka
ale że ja takim nie jestem
hmmm, to mam dzwonić i narazić się na gniew obudzonego 3-letniego dziecka?
nie bedziesz przypadkiem gdzieś na mieście jutro (znaczy w jakimś Starym Świecie czy gdzieś? Jutro po pracy planuję pojechać po jakieś części do kompa i Kabaty mi średnio po drodze szczerze mówiąc....
ooo, będę miał pierwsze fachowe szczypceSzaman pisze:BTW dostaniecie Hobby Starter Set, czyli oprocz farbek i pedzelka rowniez posypki, klej i szczypce.
uff... pudla przygotowane. jutro odbierze je ode mnie kurier i wysle w Polske.
info dla W-wy:
jesli ktos nie odbierze ode mnie jutro zestawu, bedzie mogl go odebrac od soboty w Starym Swiecie.
BTW do zestawu kazdy bedzie mial dispenser z 50 ulotkami Swiat Hobby. postawcie go przy Waszym stanowisku.
info dla W-wy:
jesli ktos nie odbierze ode mnie jutro zestawu, bedzie mogl go odebrac od soboty w Starym Swiecie.
BTW do zestawu kazdy bedzie mial dispenser z 50 ulotkami Swiat Hobby. postawcie go przy Waszym stanowisku.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Kiedy mają być te pokazy w końcu? 19 września?
Czy to oznacza że premiera gry w Polsce została przesunięta, czy spokojnie kupie sobie ją 18 września i nie będę musiał w empiku używać kija, aby dostać się do kasy?
Czy to oznacza że premiera gry w Polsce została przesunięta, czy spokojnie kupie sobie ją 18 września i nie będę musiał w empiku używać kija, aby dostać się do kasy?