06.09.2008 Zahcon 2008 - Toruń
Dorzućcie mnie w rezerwie - może się zdarzyć, że będę w Toruniu bawić w ten weekend, to może ludziki zabiorę ze sobą - od biedy mogę też pauzować 1szą bitwę, jak to nie kłopot (w sensie 21 graczy zamiast 20). Pozdro
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ale im chyba o stoły chodzi po było poruszane to w temacie turnieju 40tki. A właśnie - jeżeli ci z 40tki się nie zdecydują to ja mogę zaoferować dwa blaty 125x160.
jak jest stołów na 20 osób to jak jedna pauzuje to mamy 21 o to mi chodziło - jak coś potwierdzę jeszcze jakoś po weekendzie z DMP, bo większość teraz tym żyje
BTW - czy to w miarę blisko od ul. Bema i Matejki ??
BTW - czy to w miarę blisko od ul. Bema i Matejki ??
Draconis - FOR EVER !!!
- Corvus Albus
- Kretozord
JA się dzisiaj dowiem czy dostanę wolne w pracy. Mam nadzieję, że główna księgowa będzie w dobrym humorze...
Co to są Dire Wolfy w sensie zasad? Bo znam taką jednostkę ale nigdy nie słyszałem o takich, hmm... publikacjach.Bania pisze: gramy wg. wszystkich errat, dire wolfów i uściśleń sędziowskich. Pamiętamy jednak, że Rulebook jest podstawową wykładnią zasad.
klaryfikacje i interpretacje zasad ekipy kanadyjskiej (nongw)Kazadoee pisze:Co to są Dire Wolfy w sensie zasad? Bo znam taką jednostkę ale nigdy nie słyszałem o takich, hmm... publikacjach.Bania pisze: gramy wg. wszystkich errat, dire wolfów i uściśleń sędziowskich. Pamiętamy jednak, że Rulebook jest podstawową wykładnią zasad.
zapiszcie i mnie
Ohh... no niestety ja nie dam rady.. jedno miejsce wolne, nie przyjade, a chciałem ;p
pozdro.
pozdro.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
http://klubfenix.vip.interia.pl
- Corvus Albus
- Kretozord
JA nie dostanę wolnego w pracy, więc też odpadam.
-
- Mudżahedin
Ja pojawie sie na turnieju, z Wloclawskiej ekipy na miejsce Corvusa wpisuje sie Shinue (VC)
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
baniak zaktualizuj listę zgłoszonych bo nie wiem czy mam się szykować na turniej czy nie tak naprawdę ode mnie to nie zależy ale mógłbyś zaktualizować
Prosilbym wszystkich zapisanych o potwierdzenie swojego przybycia. Jest malo miejsc i lepiej zeby wszystke byly zapelnione.