TUMSKIE WZGÓRZE VI - PŁOCK - 20.09.2008 - Cztery Pory Roku
Nostro niestety nie będzie gościł na tym turnieju ;p
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
http://klubfenix.vip.interia.pl
- Corvus Albus
- Kretozord
Mnie to wykreśli ja napewno nie przyjadę do Płocka nie chce mi się wydawać 140 zł w obie strony O_o. JA i tak już w zeszłym miesiącu przewaliłem 500 zł na figurki O_o.
-
- Mudżahedin
hehe widze ze malo osob z Wloclawka pojawi sie na turnieju. ja rowniez nie zjawie sie z ekipy wloclawskiej.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
- Corvus Albus
- Kretozord
No chyba, że ktoś samochodem będzie jechał z Poznania to jeszcze jestem skłonny się wybrać ;p
organizator z DoW i mozliwoscia grania smokiem na 1300... glupi to jest brak ograniczen... i turniej pod armie oganizatora.Gobo pisze: bohaterow mozna barc 3...normalnie... ja nie robie glupich ograniczen ;D
To akurat rzadna NOWOŚC gobas robi turnieje ciekawe ale walki ustala pod siebie i zasady również...dowody a dlaczego nie zagrał ani razu z vampirami na ostatnim turnieju chociaż z wyliczeń i wszelkich objawień na ziemi i pod i na wynikało że powinien je spotkac... Teraz zaprzeczy i powie że to niemożliwe i na tym turnieju zagra tak ale wylosuje o dziwo jakiegoś "cienkiego" gościa...zreszta ja nie wnikam SZABLA gobo i tak przyjade
A oto scenariusze:
1/ Las Pik armia posiadająca w swych szeregach piki bije z +1 szeregu wiecej I POSIADA STUBBORN NA 10
2/ terror wśród wzgórz jeśli posiadasz smoka terror to 24"
3/ WYMYSLCIE SAMI:p
A oto scenariusze:
1/ Las Pik armia posiadająca w swych szeregach piki bije z +1 szeregu wiecej I POSIADA STUBBORN NA 10
2/ terror wśród wzgórz jeśli posiadasz smoka terror to 24"
o wilq... dziwnym trafem gralem 3 bitwe na ostatnim turnieju z Vc...ktora sie zakonczyla 20-0 dla mnie ^^
bitwy beda 4... a ja nie gram DoW... tylko bretka... i jesli chcecie to moge zrobic ograniczenie do 2 herosow...i nie mnie ono bolec bedzie
bitwy beda 4... a ja nie gram DoW... tylko bretka... i jesli chcecie to moge zrobic ograniczenie do 2 herosow...i nie mnie ono bolec bedzie
niekotre Twoje zarty nie zawsze mnie smiesza wilqu... a niektorzy uzytkownicy tego forum juz by Cie sądem straszyli dobra koniec...
co do bazy...z GW to ma malo wspolnego... domki zaczalem sam produkowac, a raczej ruinki...ale to WiP... i pod Mordheim...ale z czasem tez pewnie sie zaczna pojawaic na turniejach ;D
a nowa baza to sporo niedospenych terenow firmy bogh (do tego kilka alych ruinek, rzeka...), oraz designe zimowy i pustynny pewnego zagranicznego studia ;] ...przyjedziesz, obejrzysz i ocenisz... bedzie tego duzo...dzieki czemu stoly beda jeszcze ladniejsze i bardziej urozmaicone... a ja postaram sie zeby juz nikt nie mowil ze to patelnie...
co do bazy...z GW to ma malo wspolnego... domki zaczalem sam produkowac, a raczej ruinki...ale to WiP... i pod Mordheim...ale z czasem tez pewnie sie zaczna pojawaic na turniejach ;D
a nowa baza to sporo niedospenych terenow firmy bogh (do tego kilka alych ruinek, rzeka...), oraz designe zimowy i pustynny pewnego zagranicznego studia ;] ...przyjedziesz, obejrzysz i ocenisz... bedzie tego duzo...dzieki czemu stoly beda jeszcze ladniejsze i bardziej urozmaicone... a ja postaram sie zeby juz nikt nie mowil ze to patelnie...
Generalnie rzecz biorąc mam nadzieje że Łódź się na turnieju pojawi. Narzie chętny jestem ja i Nehan.
Gobo następnym razem wrzuć zaproszenie na nasze forum klubowe z jakiś miesiąc przed turniejem to myślę że Tumskie Wzgórza będą nawiedzane przez dużą liczną graczy łódzkich.
Kołujemy transport. Myślę że przyjedziemy, ale jak to mówią - jak ktoś ma pecha to i palec w dupie złamie. A nóż przebije nam się opona na jednej z łódzkich dróg.
Gobo następnym razem wrzuć zaproszenie na nasze forum klubowe z jakiś miesiąc przed turniejem to myślę że Tumskie Wzgórza będą nawiedzane przez dużą liczną graczy łódzkich.
Kołujemy transport. Myślę że przyjedziemy, ale jak to mówią - jak ktoś ma pecha to i palec w dupie złamie. A nóż przebije nam się opona na jednej z łódzkich dróg.
-
- Wałkarz
Witam mam kilka pytań przed turniejem:
1.Co to jest PWSz?
2.O której jest początek turnieju?
3.Czy na miejscu sa toalety i czy można coś zjeść na miejscu lub zamówić?
4.Jak z parkingami w centrum Płocka,może jest jakis strzeżony w poblizu?
1.Co to jest PWSz?
1. Państwowa Wyższa Szkoła ZawodowaMichał Bochyński pisze:Witam mam kilka pytań przed turniejem:
1.Co to jest PWSz?
2. 9.00
3. Sa toalety. Mozna zamowic jedzenie, najblizsza pizzeria okolo 100 m od imprezy
4. Mozna zaparkowac na terenie PWSZ, okna sal w ktorychgramy wychodza na parking.
co do miejscowki, wszystko co koral powiedzial sie zgadza...
koral - nie lansuj sie łosiu... i tak wiemy jak skonczysz na turnieju ;D ... a ja juz zaczalem dawac owies ze sterydami moim konikom ;D ...a testy sobie chyba daruje ;D
...dobra dobra...kto gra w sobote? (ale raczej ta 13.09)
koral - nie lansuj sie łosiu... i tak wiemy jak skonczysz na turnieju ;D ... a ja juz zaczalem dawac owies ze sterydami moim konikom ;D ...a testy sobie chyba daruje ;D
...dobra dobra...kto gra w sobote? (ale raczej ta 13.09)
- Mefistofeles
- Falubaz
będę na 90% o ile nikt nic mi nie wymyśli na ostatnią chwilę,
więc dopiszcie TK x]
więc dopiszcie TK x]
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)