Pozdrawiam
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pewnie nie byloby problemu gdyby regulamin na to pozwalal. Ten z kolei ma byc identyczny jak GD UK, wiec zglaszanie pracy w czyims imieniu jest zabronione z tego co wiem. Jednak wszystko stanie sie jasne kiedy pojawia sie informacje na stronie polskiego GD.szczurek pisze:To ja mam następujące pytanko : czy jest osobo która wie ,że na 100% będzie na GD i mogła by wziąć ewentualnie moje prac i je wystawić ? Nie wiem czy będę w stanie pojechać do Poznania (kasa/robota ...) .Oczywiście odwdzięczę się (% albo coś innego) .Osoba z Wawy najlepiej
CATEGORY 7 - WARHAMMER MONSTER
This category is open to all Warhammer monsters on 40mm and 50mm square bases
Pegaz jest na 40mm do tego jest większy niż zwykły koń albo dzik więc wychodzi na to, że Monster.CATEGORY 5 - WARHAMMER SINGLE MINIATURE
This is open to any single fantasy miniature (Warhammer, Mordheim and Blood Bowl). This includes single models on horses, boars or wolves, but not those mounted on large monsters.
Oby tak byloMuK pisze:Pegaz jest na 40mm do tego jest większy niż zwykły koń albo dzik więc wychodzi na to, że Monster.
Skoro byłeś i widziałeś, to rozwiń to proszę.Treevill pisze:to bedzie oficjalny konkurs GW ze statuetkami Demonow ... czy tak jak rok temu pseudo GD
nie widzialem i nie bylem ... z tego co pamietam to tak piasli uzytkownicy na forum ... wiec widac zostalem wprowadzony w blad ... sorki za zamieszanieSzary pisze:Skoro byłeś i widziałeś, to rozwiń to proszę.Treevill pisze:to bedzie oficjalny konkurs GW ze statuetkami Demonow ... czy tak jak rok temu pseudo GD
Nikt nie wątpi w oryginalność statuetek ale fakt faktem że kilka się rozpadło.Szary pisze: Statuetki były oryginalne. A ich ewentualne "rozpadanie" się jest przyczyną wpływu ciepła na żywicę, z której są wykonane. Zwłaszcza, jak ktoś czule przytulał swoją statuetkę. I zdarza się na wszystkich konkursach na całym świecie.