Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Wynikami zajmuje się Szmajson - wyniki doszły i są ok, także pewnie Sz. gdzieś pojechał i nie zdążył wrzucić.Heinrich pisze:Turniej 402 - Adeon, co jest nie tak z wynikami, że nie zostały one klepnięte?
Pozdrawiam, H.
Scimitar - jutro wszystkie armie poprawie.
ZrobioneScimitar pisze:Prośba do osób, które zmieniły armie - zmieńcie je w rankingu. Tak samo proszę o ujednolicenie armii:
- nie ma już Daemonic Legion ani Army of Sylvannia -> trzeba zmienić na Daemons of Chaos oraz Vampire Counts; podobnie zniknął Cult of Slaanesh
pozdro
Został 1823 - jakbym miał zostawić 2 to musiałbym przegenerować ranking z 2007 - a to już jest większa robota. Uzupełniłem ci dane w 1823Klapcioo pisze:Moge prosic o scalenie kont
1823 Filip Serba Bretonnia Ad Astra
2767 Filip Klapcioo Serba Bretonnia Ad Astra
i ozostawienie tego drugiego ID
z gory dziekuje
FILIP SERBA
Dzisiaj znalazłem błąd na stronie ligi - między innymi dlatego nie były widoczne wyniki kilku imprez. Przy okazji okazało się, że Szmajson wrzucił wyniki 2 turniejów, których nie powinien - te zostały usunięte, a ranking wygenerowany już bez nich. W chwili obecnej wszystko powinno już być ok.
bo DMP chyba nawet nikt nie zgłaszał - nie widziałem jak dotąd wogóle w turniejachthurion pisze:dlaczego DMP nie ma w turniejach odbytych? zeby sie nagle nie okazalo ze wygral ktos mnie spodziewany i wyniki nie zostana zaliczone
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Sytuacja z DMP jest irytująca - w zeszłym roku było to samo - i wtedy w ramach wyjątku turniej został zaliczony, bo zgłoszenie było bodajże dzień albo 2 za późno. Ale zgłaszanie turnieju PO turnieju jest skandaliczne i moim zdaniem turniej nie powinien być zaliczony.
- Corvus Albus
- Kretozord
Zgłoszenie takiego turnieju o takiej randze zdecydowanie powinno być zrobione wcześniej, nie od dziś wiadomo, że taka impreza będzie...
<lol> ja mam nadzieje ze zartujesz, jak DMP nie zostanie zaliczone to chyba wyjebie komus z baśki przy nastepnej okazjiadeon pisze:Sytuacja z DMP jest irytująca - w zeszłym roku było to samo - i wtedy w ramach wyjątku turniej został zaliczony, bo zgłoszenie było bodajże dzień albo 2 za późno. Ale zgłaszanie turnieju PO turnieju jest skandaliczne i moim zdaniem turniej nie powinien być zaliczony.
a tak serio... nie robcie sobie jaj panowie, 235 osob, najwiekszy turniej w Europie... mysle ze Szmaja nie bedzie taki małostkowy
co do zglaszania to imo kazdy master powinien byc zglaszany z automatu przez osobe prowadzaca ranking, tak na przyszlosc...
Teraz ty raczysz sobie żartować... Thurion - rozumiem, że masz problem, bo zająłeś jakieś miejsce w czołówce ? Generalnie zjebka należy się orgowi...thurion pisze: co do zglaszania to imo kazdy master powinien byc zglaszany z automatu przez osobe prowadzaca ranking, tak na przyszlosc...
A ja byłem orgiem ? Albo Szmajson ? Nie żartuj sobie ze mnie.thurion pisze:a kto byl orgiem? Polcon? Ad Astra? Szafa? czy moze JJ jako sedzia glowny? <lol> to nie jest turniej lokalny... to nie jest nawet masterek na 80 osob... to jest DMPadeon pisze:Generalnie zjebka należy się orgowi...
Dla mnie nie ma znaczenie - lokalek, masterek, dempek - jest coś nad tym - REGULAMIN. Gdyby coś takiego po raz pierwszy się zdarzyło to ok, czasem można zapomnieć- ale 2 rok z rzędu.... coś jest nie tak.
zgadzam sie ze powinni to zglosic, ale kto teraz ucierpi? orgowie DMP? nie... za rok i tak bedzie pobity rekorf frekwencji bo DMP bedzie w srodku Polski... ucierpia gracze... a niektorzy moga sobie zaczac wiazac pewne fakty i snuc domysly o spisku dziejowym... jak Mlody wygrywa lige to dyplomu nawet nie ma, jak Pomore wygyrwa DMP to nagle nie zostanie ono zaliczone... rok temu zostalo zaliczone, tez nie bylo zgloszone, wygral RS czyli klub Szmaji... fajnie nie?
- Corvus Albus
- Kretozord
To co za rok znowu będzie taka sytuacja i znowu będzie przymykanie oka bo ktoś węszy spisek albo znowu dopuścił się małego niedopatrzenia? Za każdym razem ma być przyzwolenie do czegoś takiego? To może w Regulaminie dodać pkt. DMP nie trzeba zgłaszać i nie będzie kłótni ;p
Skoro to się powtórzyło to wyznaczcie na przyszłość kogoś kto będzie tą imprezę zgłaszać.
PS. gdzie za rok jest DMP?
Skoro to się powtórzyło to wyznaczcie na przyszłość kogoś kto będzie tą imprezę zgłaszać.
PS. gdzie za rok jest DMP?
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2008, o 08:21 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.
byloby to najbardziej sensowne rozwiazanie... kazdy master organizuje jeden osrodek, jeden klub... jezeli nie zglosi turnieju to gracze go oleja i nie przyjada, bo kto bedzie chcial jezdzic na niezaliczane do ligi mastery... tutaj nawet niewiadomo do kogo sie przyczepic za to ze turnieju nie zglosil bo w organizacji bralo udzial kilku sedziow/orgow z roznych miejsc w PL...Corvus Albus pisze:To może w Regulaminie dodać pkt. DMP nie trzeba zgłaszać i nie będzie kłótni ;p
ŁódźCorvus Albus pisze:PS. gdzie za rok jest DMP?