też sobie rozpisze vampirki na 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

też sobie rozpisze vampirki na 2250

Post autor: Kosa »

Vampire Lord 455
-master of black arts
-summon ghouls
-forbidden lore
-helm of commandment
-flayed hauberk
-black periapt
-dispel scroll
-bitting blade

Vampire 205
-bsb
-summon ghouls
-dark acolyte
-book of arkhan

Vampire 195
-summon ghouls
-dark acoltyte
-dispel scroll
-dispel scroll

11x Ghouls 96
-ghast
10x Ghouls 88
-ghast
10x Ghouls 88
-ghast

18x Grave Guards 281
-fcg
-szamta nienawisci

18x Grave Guards 289
-fcg
-war banner

5x Cairn Wraits 275
-banshee

5x Cairn Wraits 275
-banshee

mi sie jakoś wampiry zawsze podobaly na elitarnych-nieumarlych jednostkach do walki, dlatego cala moja armia sie an tym opiera. 4 takie oddzialy. NIe ma to być rozpiska jakaś kilerska, chociaż coby się nie zlozylo i tak będze mocne ;) ale raczej taka, która ma cieszyc po prostu oko.

Herosi wylacznie do wskrzeszania ghouli oraz przywracania gwardi i wraithów jak zajdzie taka potrzeba. 3 scrole po to aby wraithy żyly dlugo :D

Pierwszy raz widzialem tak w sumie armybooka dokaldnie, ze moglem sobie przeanalizować co i jak, i gdybym mial zamiar zbierać vampiry ;) to tylko coś w tym stylu, szczególnie, ze nie drogo w kasie wychodzi.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2008, o 17:20 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Masz wszystkie wampiry na piechotę,lepiej chyba ich wstawić na nightmary żeby mogły śmigać między oddziałami.W dodatku generał jest magiem i nie ma ward'a :>.8 Mv to cholernie małożeby dojść, w dodatku nie masz nic co zdejmie maszyny. Jedynie masz mocną magię,ale imho nie można na niej polegać w 100%.Masakry nie dostaniesz,ale zmasakrować też Ci będzie trudno,a kogo interesują remisy? ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

to co byś radzil pozmieniać? Fakt, przydalyby się te koniki na wampirach, ale to wszystko jest tak wymaksowane, nie ma gdzie punktów ciać. Na pewno 2x18 GG to mus, podobnie 2x wraithy, ale niekoneicnzie po 5, ale czy w mniejszej ilosći dają rade?

no i tam zmienilem, bo żle naspailem, że GG mają szmtake z hatem, a na początku wkardl sie bla, że byli z barrowsem.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Może zamiast wrightów wrzucić Varghulfa?.A za uzyskane punkty wstaw baty i wilki,dodatkowo kobyłe pod generała i już masz czym pogonić do przodu i zająć wroga.

edit:100 pkt akurat na 5 fell batów do zadań specjalnych(ktore mozesz dozywiac k6).Odejmujesz ghula i ghasta i masz punkty na kobyłe

ODPOWIEDZ