1 Herald of Khorne @ 240 Pts
Battle Standard Bearer
Banner of Unholy Victory [50]
Armour of Khorne [15]
1 Juggernaut of Khorne @ [50] Pts
1 Herald of Tzeentch @ 160 Pts
General; Magic Level 2; Lore of Tzeentch
Spell Breaker [25]
Winged Horror [20]
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 120 Pts
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 120 Pts
5 Chaos Furies @ 60 Pts
5 Chaos Furies @ 60 Pts
6 Flesh Hounds of Khorne @ 210 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
5 Flamers of Tzeentch @ 175 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 5
Models in Army: 54
Total Army Cost: 1495
Zastanawiam sie nad ewentualna zmiana Flamerow na Fiendy. Nie wiem tez czy taki bsb nie jest za drogi na te punkty.
Demony 1500
3miasto wzieloby fiendy Warszawa i Poznan wzielyby flamery oba oddzialy sie przydadza
nie wiem czy na bsb nie lepszy master of sorcery, trafisz na HE i nie masz wogle fazy magii
firestorm na te punkty jest mniej konieczny... drakenhoff juz tyle nie robi, drzewo jest tylko jedno, jak sie ma pkt to warto miec ale nie trzeba jak na duze
pzdr
nie wiem czy na bsb nie lepszy master of sorcery, trafisz na HE i nie masz wogle fazy magii
firestorm na te punkty jest mniej konieczny... drakenhoff juz tyle nie robi, drzewo jest tylko jedno, jak sie ma pkt to warto miec ale nie trzeba jak na duze
pzdr
Z master of sorcery wyjdzie rowno 1500. To zawsze dobry znak
W sumie musze to przetestowac ale na dmp flamery nie zawiodly mnie w zadnej bitwie wiec narazie zostane przy nich. Demony sa slabe bo fiendy nie sa w corach
W sumie musze to przetestowac ale na dmp flamery nie zawiodly mnie w zadnej bitwie wiec narazie zostane przy nich. Demony sa slabe bo fiendy nie sa w corach