Przegiecie pały. Czyli HE+De na 1500 parówka

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

ale spam dosłownie 2 opinie na temat rozpiski.

Fluff sie zaczyna od 5k a nie na turnieju ;)

I co wy uznajecie klimatem bo u nas jest gosć w BB który gra klimatycznie ogrami (DeBelial) bo tak twierdzicie ze ogry to klimat i klepie kazdemu maske? To ja si epytam czy on napewno jest klimaciarzem ze gra ogrami i cisnie demony i VC... nie klimaciarz nie moze wygrywać z przegiętymi rozpiskami. Ludzie przestańcie sie użalac bo turnieje to co innego a gra w domu to co innego. Gdybym cisnoł tylko turniejowo to po co kupowałbym generals compendium i czytał kazdy book żeby miec pojecia o innych rasach?

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

To ja sie wypowiem tez . Jak na sojusz to grałem HE + Bestie i też ludzie sie dziwili ,że jak to tak to może być i co .

Odnośnie rospisk iot jest mocna całościowo w klasycznym rozstawieniu . Strona na stronę DE są szybkie posiadają latacze DR , dobra magie. Do tego dochodzi hit-power elfickiej piechoty z silną magią i strzelaniem.

Rozpiska wydaje sie bardzo mocna. Teraz wszytko zależy od rzutów i taktyki oraz trochę szczęścia. Moje uwagi są do rozpiski numer 1 . Jeszcze w pierwszej w DE brakuje mi assasina.

Co do drugiej też mocna; dragony + CoK + harpie stanowią dobrą siłe uderzeniową.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Ice-T pisze: Gdybym cisnoł tylko turniejowo to po co kupowałbym generals compendium i czytał kazdy book żeby miec pojecia o innych rasach?
po to by miec wiecej punktów z testu wiedzy do ogólnej sumy ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ