Old World Cup

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Grupy rozpisane - zmiany w rozpiskach tylko do chwili publikacji grup - czyli raz dwa :)

Przypominam, że rozpiski są tajne.

Grupy opublikujemy jutro w samo południe.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Stefanie, Kostku zarzućcie grupy jak najszybciej, muszę wiedzieć z kim gram.
No i najlepiej aby udało mi się ustawić na grę jakoś w tygodniu, bo w weekend pracuje. :(

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

dobra, poprawiona rozpiska wysłana, niech się dzieje wola Khaine'a (z nim się zawsze zgadzać trzeba :roll:)

w każdym razie publikujcie listę skoro i tak już rozlosowana i 4 osoby znają

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Kielon pisze:Stefanie, Kostku zarzućcie grupy jak najszybciej, muszę wiedzieć z kim gram.
No i najlepiej aby udało mi się ustawić na grę jakoś w tygodniu, bo w weekend pracuje. :(
No grupki będą jutro - obiecaliśmy trochę czasu na poprawki.

Co do ustawiania - to każda grupa dostaje kontakty do siebie i moze skontaktować się i zagrać wcześniej - byle nie później niż tydzień od wyznaczonej dla nich daty.

Jeżeli chcą sie ustawić na weekend to niestety priorytet na stołach mają osoby z wyznaczonym na dany weekend terminem.

Test wiedzy dla danej grupy będzie można rozwiązać w dacie dla niej przeznaczonej (testy są inne dla każdej grupy).
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

czyba, że wrzucać dziś?

Ale wtedy nie ma szans na żadne poprawki...
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

no jak 4 osoby znają to może się rozejść pocztą pantoflową (PW, gg, mail) i potem ludzie mogą zmieniać rozpy pod dane zestawienie grupowe :roll:

mam nadzieję, że nie ale jest taka możliwość :P

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Wrzucaj dzisiaj. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Oto grupy, daty i drabinka turniejowa. Po wszelkie informacje od tej chwili proszę zwracac się do Kostka.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2008, o 22:45 przez Kruti, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

trochę.... hmmm, małe :roll:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Artein pisze:trochę.... hmmm, małe :roll:
Zauważyłem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

nie wróżę sobie sukcesów ale cieszę się, że nie trafiłem na grupę A :D

elfia grupa, będzie ciekawie i klimatycznie :roll:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

czyli w grupie każdy musi zagrać z każdym czy pierwsze 2 osoby ze sobą i dwie ostatnie ze sobą? :)

może noobowskie pytanie ale nie siedze w piłce nożnej i nie mam pojęcia jak działa taki system ;P

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Jasiuuu pisze:czyli w grupie każdy musi zagrać z każdym czy pierwsze 2 osoby ze sobą i dwie ostatnie ze sobą? :)

może noobowskie pytanie ale nie siedze w piłce nożnej i nie mam pojęcia jak działa taki system ;P
każdy z każdym
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

I to wszystko jednego dnia??
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Kielon pisze:I to wszystko jednego dnia??
Mariusz, ja wiem, ze jest pozno, ale pomysl chwilke... 96 bitew jednego dnia rozegranych na max. 4 stolach w jednym sklepie :?: :shock: :roll:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

mi się wydaje, że pytanie było czy cała grupa jednego dnia wszystkie bitwy rozgrywa....

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Widzę, że moja grupa rozgrywa dopiero w listopadzie. Czy jest możliwość, abym rozegrał te bitwy wcześniej po skonsultowaniu się z przeciwnikami i wcześniej zdał wyniki?

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

a zauważyłem ten termin 1 XI to chyba nie przejdzie jednak :roll:

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Artein pisze:mi się wydaje, że pytanie było czy cała grupa jednego dnia wszystkie bitwy rozgrywa....
Otórz to. :)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Grichalk pisze:Widzę, że moja grupa rozgrywa dopiero w listopadzie. Czy jest możliwość, abym rozegrał te bitwy wcześniej po skonsultowaniu się z przeciwnikami i wcześniej zdał wyniki?
Tak. Jedyny minus to, ze test wiedzy będzie tego właśnie dnia, chyba, że cała grupa umówi się jednego dnia w zbliżonej porze.
Kielon pisze:
Artein pisze:mi się wydaje, że pytanie było czy cała grupa jednego dnia wszystkie bitwy rozgrywa....
Otórz to. :)
Tak grupa jednego dnia (bądź w innych terminach na zasadach opisanych powyżej i po konsultacji z przeciwnikiem)

Generalnie zachęcamy grupy do wcześniejszych rozgrywek (najlepiej umówić się całościowo) - im wcześniej skończymy grupówkę tym wcześniej zaczniemy system pucharowy.

Na miejscu zawsze będzie ktoś komu można będzie oddać wyniki. Z wiadomych przyczyn bitwy winny odbywać się w Starym Świecie by unknąć "wiecie czego" lub podejrzeń o "wiecie co" ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ