Na DMP przeciwnik miał BSB w oddziale Blackguardów.
BSB miał odwracalny ward i sword of might
Oddział Blackguardów miał allways strike first i czempion miał siłę 5. Do tego oddział miał armor piercing.
BSB nie może mieć sztandaru jeśli ma magiczne przedmioty więc jak ten oddział miał i ASF i armor piercing?
Dodam że, ten oddział zabił mi w mojej szarży BSB i 4 realmów zanim zaatakowałem... właśnie dzięki armor piercing.
Pytanie na temat oddziału blackguardów
Moderator: Yudokuno
Wałek..
Jeżeli BSB ma magiczne itemy to nie może mieć magicznego sztandaru.
BG mogą mieś Albo ASF albo AP.
Gram w podobnym ustawieniu i u mnie AP daje BSB a sztandar ASF noszą BG...
Coś mi nie pasuje z S5 na czempionie. Można to otrzymać dając mu bat (Wip of Agony), który notabene daje AP (tylko czempionowi). Może kolesiowi sie cos zamerdało i myślał że to cały oddział ma. :/
Z innej beczki .. pisanie skrótami jest fajne jakbym nie był w temacie to bym sie nie domyślił o co chodzi
Jeżeli BSB ma magiczne itemy to nie może mieć magicznego sztandaru.
BG mogą mieś Albo ASF albo AP.
Gram w podobnym ustawieniu i u mnie AP daje BSB a sztandar ASF noszą BG...
Coś mi nie pasuje z S5 na czempionie. Można to otrzymać dając mu bat (Wip of Agony), który notabene daje AP (tylko czempionowi). Może kolesiowi sie cos zamerdało i myślał że to cały oddział ma. :/
Z innej beczki .. pisanie skrótami jest fajne jakbym nie był w temacie to bym sie nie domyślił o co chodzi
być może nie było wała.
Jeśli champion miał siłę 5 to musiał mieć soultendera zyli dwuraka z ap. I tyle - towermaster miał ap, a Ci się mogło ubzdurać, że cały odddział ma. . . no chyba, że miał faktycznie. To wtedy wał. . .
Jeśli champion miał siłę 5 to musiał mieć soultendera zyli dwuraka z ap. I tyle - towermaster miał ap, a Ci się mogło ubzdurać, że cały odddział ma. . . no chyba, że miał faktycznie. To wtedy wał. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Może doszło do nieporozumienia, on Ci powiedział że champion ma ap a Ty zrozumiałeś że wszystko. . . i nie zwrócił uwagi na to że rzucasz sejwy po swojemu.
No chyba, że wyraźnie Ci powiedział że oddział ma ap że bsb ma sztandar ap. . . no ale wała faktycznie nie udowodnisz. Wyniku też nie zmienisz.
No chyba, że wyraźnie Ci powiedział że oddział ma ap że bsb ma sztandar ap. . . no ale wała faktycznie nie udowodnisz. Wyniku też nie zmienisz.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"