Galerie Brodacza
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galerie Brodacza
Aż dziwne, ale po raz pierwszy prezentuję coś na BP. W sumie dobrze byłoby usłyszeć kilka słów na temat pracy
Poniżej rydwan do mojego Chaosu Mortali.
Więcej na blogu, w Galerii Brodacza
Poniżej rydwan do mojego Chaosu Mortali.
Więcej na blogu, w Galerii Brodacza
Ok już cos widżę Zółty wydaję się torche grubo nałozony (taki chropowaty ciut?), bestia wygląda tak samo ąłdnie na zblizeniach ( ) fajne drewno, zardzewiały metal. Zastanowił bym sie tylko czy ta ofiara dobrze wygląda w kolorach takich jak załoga tego rydwanu (no ale to chyba kwestia gustu jest )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
...figurki miałem szczęście oglądać na lubelskim masterze 08' i muszę powiedzieć, że są rewelacyjne świetna kompozycja kolorów fantastyczne konwersje, matowanie i ogólny wygląd armii sprawiły na mnie ogromne wrażenie... za co pochwała dla autora ogromna... ale będzie i nagana :>
za to, że musiałem czekać aż do dnia dzisiejszego żeby ujrzeć te prace znowu :/ ileż to ja się oprosiłem Ciebie Kruti żebyś mi na priva podesłał parę fotek i nic i dopiero wczoraj przypadkiem natknąłem się na te prace...
Jeśli chodzi konkretnie o charioty to najbardziej podobają mi się kolory jakich użyłeś do pomalowania strojów załogi tychże rydwanów bardzo soczyste ale zarazem spokojne i zmatowione... rewelka
i to co jeszcze mi się podoba w rydwanach to właśnie wspomniany już kontrast miedzy samym rydwanem i potworem a załogą...
Pomysły na konwersję też fenomenalne... chyba mało kto ma skonwertowane 100% armii... bomba.
Czekam na kolejne prace i chętnie zobaczyłbym regimenty...
Autora dzieł pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia przy kolejnych dziełach.
Kefas
za to, że musiałem czekać aż do dnia dzisiejszego żeby ujrzeć te prace znowu :/ ileż to ja się oprosiłem Ciebie Kruti żebyś mi na priva podesłał parę fotek i nic i dopiero wczoraj przypadkiem natknąłem się na te prace...
Jeśli chodzi konkretnie o charioty to najbardziej podobają mi się kolory jakich użyłeś do pomalowania strojów załogi tychże rydwanów bardzo soczyste ale zarazem spokojne i zmatowione... rewelka
i to co jeszcze mi się podoba w rydwanach to właśnie wspomniany już kontrast miedzy samym rydwanem i potworem a załogą...
Pomysły na konwersję też fenomenalne... chyba mało kto ma skonwertowane 100% armii... bomba.
Czekam na kolejne prace i chętnie zobaczyłbym regimenty...
Autora dzieł pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia przy kolejnych dziełach.
Kefas
No niestety dopiero teraz nabyłem własny aparat i mogę sobie sam robić...muirfin pisze:ileż to ja się oprosiłem Ciebie Kruti żebyś mi na priva podesłał parę fotek i nic i dopiero wczoraj przypadkiem natknąłem się na te prace...
Część oddziałów jest już na blogu, resztę objawię dopiero po moim powrocie z Anglii czyli jakoś w połowie wrześniaRaptaparat pisze:Extra, bardzo klimatyczne rydwany, a podstawki sa kick ass! Teraz chce zobaczyc oddzialy i bohaterow
Kruti, gdzieś Ty się ukrywał do tej pory ze swoimi figurkami?
No bardzo ładne te Twoje prace, podzielam zdania pochwalne dot. kolorystyki - świetna jest! Wykonanie też bardzo porządne, dokładne i z pomysłem, podstawki pasują idealnie do klimatu i tematyki figurek mmimo ciemniej i ziemistej kolorystyki udało Ci się uzyskać duzo cieni i kontrast (nie za mocny, ale przytłumiony), więc widać wszystkie detale bardzo wyraźnie - drewniane elementy są najlepsze, no i skóra woźniców! Dawaj dalej, bo aż chce się oglądać
Dobra robota, czekam na więcej!
No bardzo ładne te Twoje prace, podzielam zdania pochwalne dot. kolorystyki - świetna jest! Wykonanie też bardzo porządne, dokładne i z pomysłem, podstawki pasują idealnie do klimatu i tematyki figurek mmimo ciemniej i ziemistej kolorystyki udało Ci się uzyskać duzo cieni i kontrast (nie za mocny, ale przytłumiony), więc widać wszystkie detale bardzo wyraźnie - drewniane elementy są najlepsze, no i skóra woźniców! Dawaj dalej, bo aż chce się oglądać
Dobra robota, czekam na więcej!
dziekuje za wszytskie przychylne opinie.
Co do gosci na rydwanie to sa faktycznie z flagellantow.
Skrzydla furii sa zrobione z czesci od metalowego spawna.
Wiecej zdjec bedzie niebawem - mam gotowa cala armie niemalze. Mam nadzieje wrzucic zdjecia moich pupili - minotaurow nurgle'a.
Poki co jestem jednak na wakacjach.
Pozdrowienia z Wysp
Co do gosci na rydwanie to sa faktycznie z flagellantow.
Skrzydla furii sa zrobione z czesci od metalowego spawna.
Wiecej zdjec bedzie niebawem - mam gotowa cala armie niemalze. Mam nadzieje wrzucic zdjecia moich pupili - minotaurow nurgle'a.
Poki co jestem jednak na wakacjach.
Pozdrowienia z Wysp