Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
O kurcze rzeczywiscie - to dopiero wstyd, pare razy uzywalem tego GW tak jak mowilem, rowniez w 6 edycji:D Nie wiem skad mi sie to wzielo (jak i moim kumplom) - wie ktos moze czy w 5 edycji przypadkiem tak nie bylo?:D Moze z tego wlasnie nam to zostalo. Nawzajem sie w tej kwestii "kantowalismy", wiec chyba wszytko i tak bylo fair:DTak czy inaczej moj blad i dzieki za sprostowanie - czlowiek sie uczy cale zycie:D
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, o 00:07 przez Phelot, łącznie zmieniany 1 raz.
Okurdemol to że nie grasz krasnoludami nie oznacza że musisz kalać ich imię, lojalnie Cię ostrzegam, że jak spotkamy się kiedyś na jakimś turnieju, to wyzywam Cię na batalię na cokolwiek czym teraz grasz i pomimo mojego skromnego doświadczenia zrobię wszystko żeby udowodnić Ci, że krasnoludy są potęgą
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
okurdemol ma trwały uraz.........
Kris, nie przejmuj się tym całym gadaniem...gram od 1997 r., 4 edycję pamietam, 5 jest dla mnie jak chleb powszedni, 6 i 7 znam, do 8 też dożyję
chcesz grać Krasiami to graj...sam musisz po jakimś czasie stwierdzić co jest dla Ciebie najlepsze
ja od dłuższego czasu zabieram slayerów, pomimo tego że np okurdemol uważa ich za plewy..mnie z kolei nigdy nie zawiedli...
Kris, nie przejmuj się tym całym gadaniem...gram od 1997 r., 4 edycję pamietam, 5 jest dla mnie jak chleb powszedni, 6 i 7 znam, do 8 też dożyję
chcesz grać Krasiami to graj...sam musisz po jakimś czasie stwierdzić co jest dla Ciebie najlepsze
ja od dłuższego czasu zabieram slayerów, pomimo tego że np okurdemol uważa ich za plewy..mnie z kolei nigdy nie zawiedli...
Spoko - decyzję juz podjąłem - po prostu słucham sugestii, studiuje teorię na sucho i robie liste zakupów jej realizacja - to raczej jeszcze dłuższy termin... Jak już wspominałem - to moja druga armia, na razie mam czym grać
Ale dzięki za wszystkie porady i sugestie
Ale dzięki za wszystkie porady i sugestie
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
A jaka obrone dajesz dla swojego Generala? I kim ten general jest - Dwarf Lord czy Runelord? (chodzi mi o armie na 2k)Pijak pisze:Ja dla master inżyniera dawałem warda na 4+ i rune of stone do tego GW. Sava na 1+ z przerzutem dostaje BsB.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, o 00:07 przez Phelot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Runelord na kowadle w 95%
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: