Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
hmm... od jak dawna grasz? rozumiem, że na masterach jeszcze nie grałeś a jak z lokalami? bo w sumie można się zastanowić czy Twoje narzekania na armie krasnoludów nie są spowodowane brakiem ogrania tą armiąokurdemol pisze:Po prostu ta armię mam pomalowaną prawie w całości. Jeszcze tylko "podstawkensy" zrobić i mogę jeździć obrywać bęcki na "majsterach".
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a to tez prawda... chd maja tak maly wybor jednostek i magicznych przedmiotow ze jest to troche denerwujace(przynajmniej dla mnie bo ChD tez gram), aczkolwiek jest to armia troche fajniejsza w rozgrywce od zwyklych dwarfow(moze dlatego ze ma wszystkie fazy w turze ;D)Vanirh pisze:a Chaos Dwarfy? CHYBA jedna z najbardziej pokrzywdzonych armii w historii battla...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
No niech bedzie ze pozostale 2Phelot pisze:OWNED:DRakso_The_Slayer pisze:szczególnie w fazie ruchu mozna poszalećKozisyn pisze: ale dwarfy pozostałe 3 fazy mają opanowane całkiem spoko
@troche wczesniej (ironki hamerki)
Ja gralem na 1,5K i stwierdzam tak:
Hamerki Bo lepiej sie bija i dluzej stoja (upartość). Moze i ajronki maja lepszego sejwa ale w walce radza sobie srednio chyba ze grasz przeciwko elfom (3T) to w tedy hamerki niekoniecznie potrzebne