Będą mapki ?Kielon pisze: Tereny:
Tereny są przypisane do danego stołu (5-6 sztuk)
Ich położenie jest niezmienne.
Wrześniowy Szejker
Re: Wrześniowy Szejker
a to by dopiero było. Idziesz na parówke, w każdej bitwie na początku pojawia się dialog:
-cześć, my mamy demony i x
-aha a my demony i y
-no to gramy
objaśnienia:
x-armia inna niż demony, najprawdopodobniej VC
y-inna armia od DL-u ale najbardziej prawdopodobne będą wampiry

-cześć, my mamy demony i x
-aha a my demony i y
-no to gramy
objaśnienia:
x-armia inna niż demony, najprawdopodobniej VC
y-inna armia od DL-u ale najbardziej prawdopodobne będą wampiry

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Trenowałem to na Narbutta, przy parówce 2x1250.Barbarossa pisze:Hmmm, sala sędziego głównego?
Się zobaczy, ale jestem człowiekiem odpowiedzialnym. Więc jak będzie tłum graczy, to albo ja nie gram, albo kto inny jest sędzią głównym, ze wskazaniem na to pierwsze, proste. Bo 80 osób pielgrzymujących do salki sędziowskiej wydaje mi się nieco upiorne, dla ludzi upierdliwe, a mi w grze będzie przeszkadzać - wiem jak to wygląda z autopsji, więc przy pewnej liczbie osób nie ma opcji, żebym grał.
Nie daje rady. Ani nie pograłem, ani nie sędziowałem.
Wątpię by poziom wiedzy i kultury z DMP przenósł sie na parówkę 2x1350 z proksami.
W praktyce - gra za ciebie sojusznik.
Chyba, że... Zagrasz ze mną w parze....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
to nie jest takie latwe jakby sie wydawalo
prawde mowiac juz nie raz gralem i sedziowalem na raz
na lokalach daje sie to jakos ogarnac
problem w parowkach jest taki, ze sporo rzeczy warto skonsultowac z osoba z ktora grasz
cop troche uniemozliwia czesto zagranie wszystkich tur 

prawde mowiac juz nie raz gralem i sedziowalem na raz

problem w parowkach jest taki, ze sporo rzeczy warto skonsultowac z osoba z ktora grasz

Jak wygladaja sloty core/special/rare dla HE...? Czyzby podrecznikowo jak w AB...? 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Ah nie zauwazylem, przepraszam za klopot... 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/