TUMSKIE WZGÓRZE VI - PŁOCK - 20.09.2008 - Cztery Pory Roku
Jest jakaś szansa, żeby z piątku na sobotę się gdzieś przespać (najlepiej w tej szkole), bo połączenia z warszawy nie są najlepsze :]
i czy jest ktoś kto będzie wracał samochodem przez Kutno, bo potrzebowałby, żeby mnie podrzucić na pociąg powrotny do wawy ..
i czy jest ktoś kto będzie wracał samochodem przez Kutno, bo potrzebowałby, żeby mnie podrzucić na pociąg powrotny do wawy ..
co do noclegu to raczej szansy nie bedzie... masz piekne polaczenie komfortem spod centralnego... w plocku ejst na 8.20? tym am jechac calledor z monsterstarem
co do kutna to mysle ze chlopaki Cie zabiora...ale o tym to jzu z nimi trzeba gadac
co do kutna to mysle ze chlopaki Cie zabiora...ale o tym to jzu z nimi trzeba gadac
Tych połączeń nie ma w normalnym rozkładzie pkp/pks, KomfortBus to inna działka ;p
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
- Mefistofeles
- Falubaz
Mam pytanie do "Jesieni" i Zimy"
Jesień: jak to się ma do strzelania TK i czarowania TK (chodzi o tę chmurę)
Zima: Obiekt ma zająć nieczarujący bohater -> a jak wszyscy bohaterowie czarują?
Jesień: jak to się ma do strzelania TK i czarowania TK (chodzi o tę chmurę)
Zima: Obiekt ma zająć nieczarujący bohater -> a jak wszyscy bohaterowie czarują?
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
1. Lato tylko 1 unit z całego stołu może łyknąć ALE tak? Nie po 1 z każdej armii.....(uwaga masz fasty,, lataczy masz bonus w tym scenariuszu)
2.Jesień.... Ładnie jedzie armie strzelające nie ma co takie krasie czy imperium u których nie oszukujmy sie podstawa to szot mają biedę..faworyzowane lekkie armii walczących...VC, Chaosu, ...ale co mi tam po testach same wtopy zaliczam wiec wszystko mi jedno....
3.Zima spoko byle makiet było sporo:d Takie tactical zabawy..
2.Jesień.... Ładnie jedzie armie strzelające nie ma co takie krasie czy imperium u których nie oszukujmy sie podstawa to szot mają biedę..faworyzowane lekkie armii walczących...VC, Chaosu, ...ale co mi tam po testach same wtopy zaliczam wiec wszystko mi jedno....
3.Zima spoko byle makiet było sporo:d Takie tactical zabawy..
ps. makiet bedzie dosc duzo ;]
a scenariusz nr 2 VC nie faworyzuje... masz kupe z magia... nr 3...chcesz punkty...wystaw wrata ;D ...zmusza do zbalansowania armii..co do empire...wystawisz teraz na 3 magach, 3 cannonach i tanku? zycze powodzenia w 2 bitwie macie scenariusze, a teraz myslcie jak tu rozpiski zlozyc zeby wam wspolgraly z nimi...
i tak jak znam zycie to zaraz uslysze ze zrobilem scenariusze pod moja armie...
co do zajmowania w zimie obiektu...dla TK errata...tlyko prince mzoe go zajac... w innych amiach tylko nieczarujacy...
co do ALE... tylko 1 oddział na stole
ps. makiet bedzie dosc duzo ;]
a scenariusz nr 2 VC nie faworyzuje... masz kupe z magia... nr 3...chcesz punkty...wystaw wrata ;D ...zmusza do zbalansowania armii..co do empire...wystawisz teraz na 3 magach, 3 cannonach i tanku? zycze powodzenia w 2 bitwie macie scenariusze, a teraz myslcie jak tu rozpiski zlozyc zeby wam wspolgraly z nimi...
i tak jak znam zycie to zaraz uslysze ze zrobilem scenariusze pod moja armie...
Duuzo makiet, fajni ludzie, super scenariusze.. aż żal mi d... ściska że nie dam rady wpasć ;/
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)