Plik AB do nowych Mroczniaków
Moderator: Yudokuno
Ma ktos juzcałkiem poprawny plik Ab?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Tak a tam trzeba sie logowac i bawic w jakies pierdoły... mógł by mi ktos poprostu przesłac na mail: survived@interia.pl ?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A co miesiąc będę Ci przesyłać na maila update, bo jesteś zbyt leniwy, by się zalogowaćTak a tam trzeba sie logowac i bawic w jakies pierdoły
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Albo jestem slepy albo nie widze w liscie arkana 'Plaszcza Mrocznej Gwiazdy' (+1 Kostka Mocy dla Czarodziejki). Moze to ktos potwierdzic?
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Rzeczywiscie jest. Hmm.. Dodalem Czarodziejce Tom Furiona. W tym momencie z pozostalych Arkan do wyboru jest tylko Zwoj Rozproszenia i Kamien Mocy. Jak to jest? Kiedy dodam jej jeden przedmiot (tylko ze 'Skarbca Naggaroth') z arkana lub talizman wtedy innego arkana lub talizmanu (rowiez ze skarbca) nie moge?
P.s. Sorry za drobny offtop.
P.s. Sorry za drobny offtop.
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Dzieki. Dobrze widziec. Troche ta wiedza mi psuje ustawienie przedmiotow