Snajper w armii WE
Moderator: Gremlin
zero bo zero, ale maMichał Archanioł pisze:gdzie ?? no chyba że 0 tez jest brane pod uwagę ??
a to że duszki trafiają zawsze na 4+ niezaleznie od BS właściciela, to inna sprawa
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
oki skoro tak stawiasz sprawę......
To ja nic już nie dodaje od siebie
Tyle że już wspomniałem o tym +3 ale spox
To ja nic już nie dodaje od siebie
Tyle że już wspomniałem o tym +3 ale spox
-
- Pseudoklimaciarz
A co byście powiedzieli na Way Noble w komandzie Wayów z Hailem i Teleportem?
braknie Ci punktów
xYz
nigdy się z czymś taki nie spotkałem a możliwość bezpośredniego strzelania do obsługantów bez wybierania czy dostała maszyna czy kolesie to bardzo fajna opcja .
nawet jeśli to jest jeden koleś z obsługi , mamy dwa przedmioty . Jeśli jest ich trzech to jedna salwa 10 gg powinna załatwić sprawę
więc taki układ jest bardzo niebezpieczny dla przeciwnika , zwłaszcza jeśli jest to krasnolud
nawet jeśli to jest jeden koleś z obsługi , mamy dwa przedmioty . Jeśli jest ich trzech to jedna salwa 10 gg powinna załatwić sprawę
więc taki układ jest bardzo niebezpieczny dla przeciwnika , zwłaszcza jeśli jest to krasnolud
Pageant of shrikes umożliwia strzelanie do innego celu w stosunku do strzałów z innych broni zasięgowych jakie posiada charakter.Dzidzia pisze: a z tego co wiem to można strzelać, ale tylko po jednym kolesiu z obsługi (nie jestem pewien :p)
Oczywiście. Walisz bezpośrednio w załogantów.Witkacy pisze:to jak to jest w końcu z tymi przedmiotami , można dzięki nim walić bezpośrednio po obsługantach omijając rzut na wybór 1-4 maszyna 5-6 obsługa ??
Mam zajebiście Klimatyczny ORYGINALNY pomysł scout noble snajper (pegant of strikest i hunters talon) na scout noblu nie musiał by być z ekipą ale mógłby być w towarzystwie skoutów dużo tań sza opcja niż ww noble a na tej samej zasadzie albo na koniku snajper w towarzystwie glade ridersow zajebiste !!!
no co ty dzieki ze mi powiedziales
ale powiedz mi jak chcesz wystawic tego scouta tak zeby nie stac przed cala armia przeciwnika
a poza tym jak masz zabijac tych obslugantow i magow z oddzialu to oni nie stoja w pierwszej lini tylko gleboko w diploymencie a jak mowilem peagent of srikes ma tylko 18 cali zasiegu
dlatego mowie ze ww noble jest lepszy jako snajper niz scout
a poza tym co zrobisz z bretonia takim scoutem bedziesz wybieral z oddzialu
dowodcow lub genralow z savem 2+
i nie mow do mnie noobie bo po postach jakie piszesz to nie ja wychodze na nooba
ale powiedz mi jak chcesz wystawic tego scouta tak zeby nie stac przed cala armia przeciwnika
a poza tym jak masz zabijac tych obslugantow i magow z oddzialu to oni nie stoja w pierwszej lini tylko gleboko w diploymencie a jak mowilem peagent of srikes ma tylko 18 cali zasiegu
dlatego mowie ze ww noble jest lepszy jako snajper niz scout
a poza tym co zrobisz z bretonia takim scoutem bedziesz wybieral z oddzialu
dowodcow lub genralow z savem 2+
i nie mow do mnie noobie bo po postach jakie piszesz to nie ja wychodze na nooba