GT - coś wiadomo?
- Loremaster
- Oszukista
Ok dzieki
W takim razie ja bym prosil wszystkich ktorzy chcieli zamawiac razem ze mna aby wyslali mi jedna wiadomosc z wszystkimi potrzebnymi danymi i z informacja czy chca koszulke czy nie (bo to jest dodatkowo platne 10funtow )
Pozdrawiam
Piotrek
W takim razie ja bym prosil wszystkich ktorzy chcieli zamawiac razem ze mna aby wyslali mi jedna wiadomosc z wszystkimi potrzebnymi danymi i z informacja czy chca koszulke czy nie (bo to jest dodatkowo platne 10funtow )
Pozdrawiam
Piotrek
mam nadzieje, ze do konca tygodnia ruszy strona. na razie czekam na rules packa - odeslalem go do poprawek, bo mial wiecej bledow niz dyktando dysgrafikathurion pisze:yyy jak? GT za 1,5 miecha i nic nie wiadomo...
najwazniejsze rzeczy dla WFB to: 2500 pkt, 5 bitew po 2,5 h, zakaz specjali, brak testu wiedzy i oceny malowania - do zwyciestwa licza sie tylko pkty z bitew, osobna kategoria "Best Army". no i najwazniejsze - zabukowany Paradox na sobotnia impreze
"I fart in your general direction" 
Łół. Aż się moje anty-gietowskie nastawienie zaczyna przełamywać 
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Pamietaj, że nie załatwili nawet podłogi dla przyjezdnych...Tomash pisze:Łół. Aż się moje anty-gietowskie nastawienie zaczyna przełamywać
Troche drogo, no i pieniądze musi Szaman wysyłać....
Reszta OK. Prawie dla ludzi.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
bo grac trzeba, a nie na fajka wychodzicBłażej pisze:2,5h na 2500pkt ? ktoś chyba na głowę upadłSzaman pisze:2500 pkt, 5 bitew po 2,5 h
jeszcze nie sa dostepne. dam znac, jak uruchomimy sprzedaz. mozecie sie tez bezposrednio dopytywac pod nemo@games-workshop.co.uk .Reyki pisze:Czy juz ktoś kupił bilecik?
BTW czterech Finow sie do nas wybiera
a niby jak? liczysz razem ze steam tankami? bo DoW moga brac tylko DoW - zapomnialem dopisac powyzejRzymek pisze:A ja mam 6 dział...
teraz dopiero bedzie zlyRzymek pisze:zły Rzymek zły.
jest tylko jedna metoda sprzedazy biletow i wlasnie o niej mowaRzymek pisze:Czy wysyłkowa sprzedaż biletów z GW bezpośrednio też nie działa czy własnie o tej mowa?
myslałem ze jest jakas wersja "by Polish WG"
No z czołgami z czołgami... jak nie rozwale sobie ich po raz 3 dzisiaj...
No z czołgami z czołgami... jak nie rozwale sobie ich po raz 3 dzisiaj...
nie pamietamCrusader pisze:Czy lizaki mogą być w opcji sacred host?
pzdr
do konca tygodnia mam obiecane, ze otrzymam poprawiona wersje rules packa. wtedy tez wrzucimy go na strone, ktora rowniez powinna stanac do konca tygodnia. jesli chodzi o strone to znow mamy problem
jak nie urok to sraczka...
Wlasnie ruszyla strona EEGT 2007. Na razie nie ma jeszcze wszystkich informacji, ale beda sie one pojawialy na bierzaco. Zapraszam na www.eegt.eu .
- Loremaster
- Oszukista
OK ja chcialem powiedziec ze jutro przesle wszytskie dane osob ktore razem ze mna zamaiaja te bilety
bo niestety dzisiaj nie dam rady gdyz nie jestem w domu, a za nic nie moge na Macu zainstalowac programy do obslugi mojego konta.
Pozdrawiam
Piotrek
P.S i jeszcze bym prosił wszystkich o napisanie mi PM z nazwa armii jaka bedziecie grali bo nie wszystkie osoby mi to podaly chyba
Pozdrawiam
Piotrek
P.S i jeszcze bym prosił wszystkich o napisanie mi PM z nazwa armii jaka bedziecie grali bo nie wszystkie osoby mi to podaly chyba
Ostrzegam że mogę przywlec ze sobą jakis przedstawicieli GW Canada incognito
Chlopaki jako pracownicy GW mają zakaz uczestniczenia w GT w hameryce, a to też w końcu są tylko ludzie (choć zaprzedali swą dusze złu
) i chcą sobie pograć na porządnym turnieju, więc jak im pokazałem że w Wawce jest GT, to się podjarali strasznie i chcą przyjechać 
Mała prośba - powiedzcie gdzie mogę znaleźć jakieś szczegóły dotyczące wh40k na EEGT?
Mała prośba - powiedzcie gdzie mogę znaleźć jakieś szczegóły dotyczące wh40k na EEGT?
jutro powinien pojawic sie pelny regulamin na www.eegt.euEsco pisze:Mała prośba - powiedzcie gdzie mogę znaleźć jakieś szczegóły dotyczące wh40k na EEGT?
Szaman, mam nadzieję, że info na temat turnieju pojawi się b. szybko, bo na razie strona służy tylko do do jednego celu - lansowania Twojej osoby.
BEZ EMOTÓW tym razem. Wypowiedż jak najbardziej serio.
BTW. Jak zobaczyłem graficzkę to mi się takie porównanie nasunęło. Jakieś 2,3 lata temu, Twój kolega z pracy, niejaki Artur S., "dał sobie" zrobić portrecik, na której był w pancerzu Space Marine (o ile mnie pamięć nie zawodzi:). Ludzie mieli niezły ubaw. To jakiś zwyczaj firmowy?
BEZ EMOTÓW tym razem. Wypowiedż jak najbardziej serio.
BTW. Jak zobaczyłem graficzkę to mi się takie porównanie nasunęło. Jakieś 2,3 lata temu, Twój kolega z pracy, niejaki Artur S., "dał sobie" zrobić portrecik, na której był w pancerzu Space Marine (o ile mnie pamięć nie zawodzi:). Ludzie mieli niezły ubaw. To jakiś zwyczaj firmowy?