Chcąc sobie pograć od czas udo czasu na gryfie wpadłem na pomysł tej armii.
General of The Empire na Gryfie(lanca)
Laurels of Victory
Holy Relic
Mag 2lv
2xDispell Scroll
Mag 2lv
2xDispell Scroll
5 Knightly Orders mus
5 Knightly Orders mus
25 Spearmen
+9 sworsmen
+6 archers
25 Spearmen
+9 Swordsmen
+6 archers
Great Cannon
Great Cannon
5 Pistoliers, mus,outrider r.pistol
5 Pistoliers, mus, outrider r.pistol
Steam Tank
Mam ewentualny pomysł żeby zamiast steam tanka założyć 20 Faggelantów+hellstorm lub hellblaster
2250 Imperium
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
No nareszcie coś czym można by pograć XDMurmandamus pisze:Chcąc sobie pograć od czas udo czasu na gryfie wpadłem na pomysł tej armii.
General of The Empire na Gryfie(lanca)
Laurels of Victory
Holy Relic
Mag 2lv
2xDispell Scroll
Mag 2lv
2xDispell Scroll
5 Knightly Orders mus
5 Knightly Orders mus
25 Spearmen
+9 sworsmen
+6 archers
25 Spearmen
+9 Swordsmen
+6 archers
Great Cannon
Great Cannon
5 Pistoliers, mus,outrider r.pistol
5 Pistoliers, mus, outrider r.pistol
Steam Tank
Mam ewentualny pomysł żeby zamiast steam tanka założyć 20 Faggelantów+hellstorm lub hellblaster
Imperialna piechota to raczej średni kop. Dają niby 5 do kombata, ale są bardzo wolni, łatwo ich spanikować(chyba że gryf nie lata) i moim zdaniem są kiepscy. Możesz zrobić coś ala elity imperium, czyli gryf, i masa kawalerii(punkty zakasowane z piechoty i ew. steam tanka)
Niewiem czy gryf zajmuje slota hero, jeśli nie to moim zdaniem, aż prosi się o kapitana na pegazie.
Pzdr
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Nie wstyd Ci, że wystawiasz piatki ciężkiej kawalerii ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A poważnioe, fajna armia, tylko sztandarowego armii brakuje. Wystarczy uszczknąć trochę punktów z pistolierów (championi) zredukować troszkę liczbę piechoty i okroić im commandy, może nawet wywalić jednego scrolla i na bsb, nawet gołego, znalazłyby się punkty.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A poważnioe, fajna armia, tylko sztandarowego armii brakuje. Wystarczy uszczknąć trochę punktów z pistolierów (championi) zredukować troszkę liczbę piechoty i okroić im commandy, może nawet wywalić jednego scrolla i na bsb, nawet gołego, znalazłyby się punkty.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bsb też mi nieco brakuje.
ale jedno z rozwiązań bo nie chcę okrajać piechocie commandów to wyrzucić jeden odział pistoliersów dając BSB na piechotę z armour of meteoric iron. Za resztę punktów zwiększyc liczbę pistoliersów drugich którzy nam zostali do 7 z czempionem muzykiem i r.pistolem.
ale jedno z rozwiązań bo nie chcę okrajać piechocie commandów to wyrzucić jeden odział pistoliersów dając BSB na piechotę z armour of meteoric iron. Za resztę punktów zwiększyc liczbę pistoliersów drugich którzy nam zostali do 7 z czempionem muzykiem i r.pistolem.