To go molestujcie Jest w chacie i sie opierdala. Ja w robocie jestem, wiec nie mam jak tego przeslac. O 17 wracam na chate, wiec wtedy sie tym zajme.thurion pisze:jest staryScimitar pisze:www.kgb.draconis.prv.pl - i tam klikasz na aktualny ranking WFB. Deadzik ponoć dodał.
Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
NIe wliczyłem kilku lokali:
Brak wyników:
1. Twierdza Wrocław Wrocław 2 grudnia 2006
2. Zakończenie sezonu koszalińskeij ligi WFB Koszalin 9-10 grudnia 2006
3.Bard 2 Wrocław 9 grudnia 2006
4. Turniej w Pracowni Wrocław 9 grudnia 2006
5. Futurex Gdynia 14 stycznia 2007
6. Futurex Gdynia 20 stycznia 2007
7 .Jędruś Kraków 27 stycznia 2007
NIe wliczone są też niektóre lokale z 10 i 11 lutego, gdyż organizatorzy nie przysłali wyników. Ale mają jeszcze czas do niedzieli.
Brak wyników:
1. Twierdza Wrocław Wrocław 2 grudnia 2006
2. Zakończenie sezonu koszalińskeij ligi WFB Koszalin 9-10 grudnia 2006
3.Bard 2 Wrocław 9 grudnia 2006
4. Turniej w Pracowni Wrocław 9 grudnia 2006
5. Futurex Gdynia 14 stycznia 2007
6. Futurex Gdynia 20 stycznia 2007
7 .Jędruś Kraków 27 stycznia 2007
NIe wliczone są też niektóre lokale z 10 i 11 lutego, gdyż organizatorzy nie przysłali wyników. Ale mają jeszcze czas do niedzieli.
Już działa
Proszę o dopisanie ksywy do mnie tam na rankingu "498 Grzegorz Pawlikowski" Heinrich_von_Tod
Kurcze już na gildii o to dwa razy prosiłem:/ Niech mnie ktoś przytuli...
Kurcze już na gildii o to dwa razy prosiłem:/ Niech mnie ktoś przytuli...
Ale ty jestes zajebisty olala :D:D No prosze Cie zaloz na BP temat - " Jaki ja jestem wyjebany , to samo cale Pomorze" i nie bedziesz musial ludzi meczyc tymi swoimi ciaglymi stwierdzeniami , tma co jakis czas przypomnisz tylko kto to nie ty i pomorze :D:D:Dthurion pisze:być w 20stce ligi bez zadnego zagranego mastera bezcenne ale na szczescie pozostaly akurat 3
Nie smiej sie z thuriona!
Avatar ma fajny, tak nie wolno (;
Swoja droga, to nic trudnego - tak naprawde organizujac sobie co sobote z piecioma kolegami turniej lokalny u ktoregos z nas w mieszkaniu zajecie top10 miejsc bez mastera nie jest trudne. Tylko ppo co? (;
Avatar ma fajny, tak nie wolno (;
Swoja droga, to nic trudnego - tak naprawde organizujac sobie co sobote z piecioma kolegami turniej lokalny u ktoregos z nas w mieszkaniu zajecie top10 miejsc bez mastera nie jest trudne. Tylko ppo co? (;
Powodzenia zycze Wcale nie jest tak latwo zajac takie miejsce.....
Alez mylisz sie. Obecny system ligi pozwala na to bez problemu.Ziemko pisze:Powodzenia zycze :) Wcale nie jest tak latwo zajac takie miejsce.....
Robiac co tydzien turniej na 6 osob, w ciagu roku ligowego damy rade wyciagnac ~50.
Wg systemu punktacji na lokalach daje to nam 750-1000 pkt
Ubiegloroczna liga zakonczyla sie z wynikiem bodaj 360pkt na pierwszym miejscu.
Odrobine wyobrazni mosci Ziemko, wyobrazni (;
to chyba zglosze 40 lokali w przyszlym sezonie chociaz raz cos wygram
Kolega chyba się nie do końca orientuje w systemie... limit 10 turniejów Czyli taka 6ka kolegów to co najwyżej 60 punktów uzbiera... kartel 20 osób to już do 200 dobije, ale to nadal pod koniec ligi nie da miejsca chyba nawet w pierwszej 50-tce. Odrobine znajomości zasad mości prawdziwy Punku .TruePunk pisze:Alez mylisz sie. Obecny system ligi pozwala na to bez problemu.Ziemko pisze:Powodzenia zycze Wcale nie jest tak latwo zajac takie miejsce.....
Robiac co tydzien turniej na 6 osob, w ciagu roku ligowego damy rade wyciagnac ~50.
Kowal pisze:Kolega chyba się nie do końca orientuje w systemie... limit 10 turniejów Czyli taka 6ka kolegów to co najwyżej 60 punktów uzbiera... kartel 20 osób to już do 200 dobije, ale to nadal pod koniec ligi nie da miejsca chyba nawet w pierwszej 50-tce. Odrobine znajomości zasad mości prawdziwy Punku .TruePunk pisze:Alez mylisz sie. Obecny system ligi pozwala na to bez problemu.Ziemko pisze:Powodzenia zycze Wcale nie jest tak latwo zajac takie miejsce.....
Dzieki Kowalu za uswiadomienie pewnego pana "madralinskiego"
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa (:
No nic, koniec OT, nim jeszcze bardziej swa ignorancje obnaze (;
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie martw się.TruePunk pisze:Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa (:
Prawdziwy Punk nie może znać sie na "Punktach do Ligi".
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Gdzie mozna sprawdzic dokladnie ile kto za jaki turniej ile pktow dostal i co sie wlicza ?
Przyznam, że nie do konca rozumiem tę aktualizację.
W takim sensie, że LSD miało się jako lokal liczyć, który dawał mi 20pkt i do tego jeszcze jeden wygrany lokal dawał mi bodajże 11 pkt.
Przed aktualką miałem 287pkt a teraz mam 291, jak można samemu zweryfikowac czy wszystko jest dobrze wpisane?
Bardziej konkretnie powinienem mieć (chyba ze nie znam zasad ):
3 Mastery: Balticon (43) + Tropik (58) + Arena (57) = 158
2 challengery: Bazyliszek (40) + Bydgoszcz (38) = 78
5 lokali: Morlińska parówka (17) + Prawie jak Euro (18) + Łódź (16) + LSD (20) + Morliński Border patrol (20) = 91
158+78+91= 327
Wiem, że czasu pewnie nie macie, ale prosiłbym o wyprowadzenie mnie z błędu który mogłem popełnić.
pzdr
W takim sensie, że LSD miało się jako lokal liczyć, który dawał mi 20pkt i do tego jeszcze jeden wygrany lokal dawał mi bodajże 11 pkt.
Przed aktualką miałem 287pkt a teraz mam 291, jak można samemu zweryfikowac czy wszystko jest dobrze wpisane?
Bardziej konkretnie powinienem mieć (chyba ze nie znam zasad ):
3 Mastery: Balticon (43) + Tropik (58) + Arena (57) = 158
2 challengery: Bazyliszek (40) + Bydgoszcz (38) = 78
5 lokali: Morlińska parówka (17) + Prawie jak Euro (18) + Łódź (16) + LSD (20) + Morliński Border patrol (20) = 91
158+78+91= 327
Wiem, że czasu pewnie nie macie, ale prosiłbym o wyprowadzenie mnie z błędu który mogłem popełnić.
pzdr
gdzies juz ten post widzialem to wez mi zauz bo samemu to tak niewypadaZiemko pisze:Ale ty jestes zajebisty olala :D:D No prosze Cie zaloz na BP temat - " Jaki ja jestem wyjebany , to samo cale Pomorze" i nie bedziesz musial ludzi meczyc tymi swoimi ciaglymi stwierdzeniami , tma co jakis czas przypomnisz tylko kto to nie ty i pomorze :D:D:Dthurion pisze:być w 20stce ligi bez zadnego zagranego mastera bezcenne ale na szczescie pozostaly akurat 3
jeden temat z moim niciem juz gdzies tam jest to jak bedzie 2gi to juz bedzie turbo mega lans
a o tym ze jestem zajebisty pisac nie musisz, sam to wiem , a ze Pomorze jest zajebiste, wszak mamy blisko do morza, to wszsycy wiedzą, wiec nie bede juz przypominal
p.s.
tez poprosze o excela
p.s.2
niedlugo pare osob z Pomorza bedzie mialo turbo fajny podpis na forum wtedy Ziemas to juz bedziesz mogl beczec tygodniami i robic ze z nas polewke przez conajmniej miesiac
pzdr !!
Ja jakoś exela sobie pobrałem.
http://www.draconis.aplus.pl/pliki/Liga ... ing(2).xls
http://www.draconis.aplus.pl/pliki/Liga ... ing(2).xls