Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Pytania wszelakie ... ;)
Na wstępie można by przykleić ten temat co by inni mogli zadać szybkie pytania ... (chyba będzie lepsze niż morze ... )
1.Potrzebuje wymiary helki (długość ,szerokość i wysokość) oraz wymiary podstawki lub na jaka się względnie mieści .Wymiary lufy (długość i średnica) oraz średnice dużych kółek .
2.Spawn jest na podstawkach 40x40 czy 50x50 ... już nie pamiętam jak to jest
1.Potrzebuje wymiary helki (długość ,szerokość i wysokość) oraz wymiary podstawki lub na jaka się względnie mieści .Wymiary lufy (długość i średnica) oraz średnice dużych kółek .
2.Spawn jest na podstawkach 40x40 czy 50x50 ... już nie pamiętam jak to jest
Nikt nie ma helki
Chciałbym odświeżyć to pytanko1.Potrzebuje wymiary helki (długość ,szerokość i wysokość) oraz wymiary podstawki lub na jaka się względnie mieści .Wymiary lufy (długość i średnica) oraz średnice dużych kółek .
Chciałem zrobić własną Helenkę..., więc takie techniczne szczegóły były by dla mnie bardzo przydatne.
thx. Thurion
a wiesz, ze taka byla moja propozycja w tym temacie na mniejszych helka wyglada jakby byla wcsnieta na silethurion pisze:zrobcie 80x100, nie bede musial zmienia podstawkiShino pisze:imo bedzie na wiekszej, ale to sie jeszcze zobaczywzglednie miesci sie na 60x70