Mastery Anno Domini 2008 :)
Mastery Anno Domini 2008 :)
w zwiazku z tym ze sporo osob ma prace, studia zaoczne i takie tam inne zyciowe pierdoly to chcialem sie dowiedziec o terminy i formaty wszystkich tegorocznych masterow...
narazei wiadomo ze arena ost weekend wrzesnia, potem:
- Strategikon 25-26.X - 2500pkt singiel
- PGA 22-23.XI - ??? pkt singiel ???
- Ośmornica ??? ??? ???
glownie bylbym wdzieczny za podanie terminu i formatu osmiornicy, mam nadzieje ze fajny format 2000+1000 bedzie zachowany
pzdr
narazei wiadomo ze arena ost weekend wrzesnia, potem:
- Strategikon 25-26.X - 2500pkt singiel
- PGA 22-23.XI - ??? pkt singiel ???
- Ośmornica ??? ??? ???
glownie bylbym wdzieczny za podanie terminu i formatu osmiornicy, mam nadzieje ze fajny format 2000+1000 bedzie zachowany
pzdr
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Czy PGA kiedykolwiek nie było singlem?
Bedzie jak zwykle tradycyjnie, nie mniej niż 2250 i nie więcej niz 2500, lajtowo-śmiechowe scenariusze w klimacie jednej z ras warhammera.
Bedzie jak zwykle tradycyjnie, nie mniej niż 2250 i nie więcej niz 2500, lajtowo-śmiechowe scenariusze w klimacie jednej z ras warhammera.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
bez obaw - marki chaosu były na pierwszym PGA tematem przewodnim, a Bloodliny na drugim, więc odpada 

link w sygnaturze.
pozdraiwam
Furion
Tak, ale w CS jeszcze nie są uwzględnieni - nie wiem czy coś trzeba z nimi robić, bo jeszcze ab nie widziałem.Kruti pisze: EDIT - oczywiście nowi Mortale?
pozdraiwam
Furion
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a co z Łodzią?
O kurde dopiero teraz zauważyłem ten temat.
Łódź będzie tak jak ostatnio na 2000+1000, ale na pewno z jakimiś ograniczeniami, tylko jeszcze nie wymyśliłem do końca jakimi
, Wstępny termin to 13-14 grudnia bo następny weekend już jest troszkę za blisko świąt i ludzie mogą mieć inne rzeczy na głowie niż granie w battle'a czy organizowanie mastera.
Łódź będzie tak jak ostatnio na 2000+1000, ale na pewno z jakimiś ograniczeniami, tylko jeszcze nie wymyśliłem do końca jakimi

A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
wypraszam sobie, zglosiłem mastera do ligi dobre 2 tygodnie temu, wiec wszelkie insynuacje za późnego zgłoszenia sa nieprawdziwe