Dopiero w podkladzie i to nie za dobrze zrobionym bo na szybko ale zostanie poprawione przed malowaniem Na sztandarze ma być napiś "You Will Be Next" a ten na środku to ukrzyzowany gnobral pokazujący na przeciwnika
Tak jak przedmowcy, ponadto nie odpowiada mi belka poprzeczna, wyglada zle. Popracuj jeszcze nad tym. Jak dla mnie jest za szeroka i wyglada jakby mila sie w kazdej chwili zsunac razem ze sztandarem na dol po pionowym kiju
Szmata wygląda jak skóra zerwana z jakiegoś zwierzaka. Dorobił bym jakieś futerko na dole, pomalował w tym stylu i cieszył się fajnym sztandarem na klimacie
dac łódkę i mozna plynac... dokladnie za ogromniasta ta szmata no i za nisko zawieszona samo jej podwyzszenie zniwelowaloby juz dosc solidnie negatywny obraz jaki daje zbyt szeroka plachta ...
hmmm... wygląda to centralnie tak, jakby wyłamał maszt jakiejś łodeczki w połowie... pomysł całkiem niezły, ale kiedy w grę wchodzą projekty tego typu to odradzałbym pośpiech
fotografem to ja nie jestem, ale chyba widać zmiany czyli podwyższony i zwężony. Samego sztandaru jednak nie zmniejszyłem bo myśle ze jeżeli w jakiś sposób to zrobie to wszystkie sie popsuje
To że sztandar jest nie prostopadły do podłoża bedzie naprawione jak dojdzie podstawke bo cały medel będzie lekko pochylony do przodu