Konwersja Orc Boar Boyz -> Savage Orc Boyz. How to do that?

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łoś
Wałkarz

Konwersja Orc Boar Boyz -> Savage Orc Boyz. How to do that?

Post autor: Łoś »

Hello!

Macie jakiś pomysł, w jaki sposób można ładnie przerobić zwykłych Orków na dzikach na ich szalonych kuzynów? Mam wyłącznie tych pierwszych, a jak powszechnie wiadomo wśród dowódców zielonych hord, to ci drudzy cieszą się większymi powerem i klimatem :D

Łosiu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Łosiu »

A zatem... Łosiu:P

dałbym im jakieś futerka z GSu, dredziki (tylko zeby nie było plagiatu z kołaty), bardziej dzikie włócznie z ciosanymi grotami na przykład... Nie mam pomysłu na buty tylko
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"

Awatar użytkownika
Łoś
Wałkarz

Post autor: Łoś »

Dzięki za pomysły :D
Niestety GS nie mam i jakoś nie używam (chyba szkoda mi kasy :wink: ).

Zabrałem się za to trochę inaczej. Wysuszyłem kilka szyszek. Obrałem je na poszczególne płatki, a płatki posklejałem tak, by wyglądały jak płaszcze. To pojechałem bejcą do drewna. I jest gotowe do przyklejenia na plecy. Można też dodać po jednym płatku na ramiona, żeby zasłonić blaszane naramienniki.
Na razie wykonałem tylko 1 płaszcz, ale w drugiej połowie września będę miał więcej czasu i postaram się zrobić jeszcze kilka, pstrykając fotki na każdym etapie tak, żeby wyszedł z tego jakiś tutorial.

Do tego metalowe tarcze orkasów zamieniłem takimi z wysuszonej kory (również przejechanymi bejcą).

Rzeczywiście największy problem jest chyba z butami :? Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, jak usunąś lub zasłonić te blaszane kozaki, dajcie znać.

Co do Spearów. Chyba rzeczywiście coś z nimi muszę zrobić, żeby nadać bardziej pożądany (czyli dziki :D ) wygląd.

Dzięki za pomoc!
Pozdro!

Dugi
Pseudoklimaciarz

Post autor: Dugi »

witam. bardzo ciekawy pomysł z tymi szyszkami. jestem strasznie ciekaw efektu. czekam na fotki.

ODPOWIEDZ