lepie bym tego nie ująłAldean pisze:Po prostu jestesmy jak wizardzi do imperium...albo jak
No i jeszcze te mega potezne przedmioty dla magow:> Tylko BoH jest dobre.
Vortex - warty swojej ceny!
Az dwa bound spelle power lvl 3! z czego jeden one use only!
+2 do castowania na 1 ture z magi fire, imo kosmos przy dodatkowej kostce do czarowania dla warrior mage!
Starożytne woluminy, zaklęte pierścienie, magiczne laski
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
ja nie rozumiem czemu to VC dali to że większość bohaterów ma mage lvl
imo powinii dać to HE naprzykład noble miałby 1magic lvl (acz BSB juz nie )a lord powinien mieć 2lvl a magom dać jakiegoś bounda
imo powinii dać to HE naprzykład noble miałby 1magic lvl (acz BSB juz nie )a lord powinien mieć 2lvl a magom dać jakiegoś bounda
wbudowany seer w każdego maga i już z powrotem jestemy w ścislej czolówce najlepiej czarujących
Mogli im skasować miscasty, skoro są takimi ekspertami. Albo chociaż pozwolic losować jeden czar więcej (jak było w V ed.) - mała rzecz, a jaka praktyczna.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hym bo wampiry mają wrodzony talent do magii? (oczywiście niektóre wolą walke ale jednak). A jak elf by chciał byc takim "magiem wojownikiem" to byłby i magiem z dupy i wojowniikiem z dupy. Także nie ma co wymyslac.Rychu pisze:ja nie rozumiem czemu to VC dali to że większość bohaterów ma mage lvl
dodatkowy czar był bym niezłym wskaźnikiem wiekszej mocy i wiedzy elfich magów. IMO
Hmm, ale do jakiej magii, podniesienie z ziemi szkieleta to nie to samo co, tysiące lat walki z demonami, DE, krasnoludami...Piotrax pisze:Hym bo wampiry mają wrodzony talent do magii?
Jakiekolwiek tłumaczenie potęgi magicznej Vampirów to fajny dowcip jest. Szkoda, że GW tego we fluffie nie wytłumaczyło.
magów nam nie pocieli w aż tak straszny sposób, niewiele ich pocieli, ale to co innego się przyczynilo, że HE są daleko w tyle za armiami najsilniej magującymi.
tak, szczególnie zabójczej kombinacji
seer, RoF, 2x scroll na arcym
seer+channeller+silver wand na malym
taka para czarowala strasznie...
ale nvm, to już bylo
seer, RoF, 2x scroll na arcym
seer+channeller+silver wand na malym
taka para czarowala strasznie...
ale nvm, to już bylo
Pomyślcie: są honory - była by naprawdę mocna armia...
Pomyślcie: są honory... niewliczane do limitu magicznych przedmiotów, kazdy mag może miec do 50 pkt. honorów - byłaby równie przegięta jak wampiry - Book of Hoeth + Seer =
Pomyślcie: są honory... niewliczane do limitu magicznych przedmiotów, kazdy mag może miec do 50 pkt. honorów - byłaby równie przegięta jak wampiry - Book of Hoeth + Seer =
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Tak sobie przeglądałem booka i w oko wpadł mi jeden przedmiot, o którym nawet wcześniej nie słyszałem - Golden Shield. Przeciwnik przerzuca wszystkie trafienia w posiadacza w CC. Testował ktoś w ogóle ten przedmiot? Bo może to mieć jakieś ciekawe zastosowanie, np. komponuje się punktowo ze Słomką.
możnaby bylo spróbować na BSB...
jednak helm to helm, save 1+ z rerrollem i jeszcze 25 pkt wolnych, chyba wybór jest jasny.
jednak helm to helm, save 1+ z rerrollem i jeszcze 25 pkt wolnych, chyba wybór jest jasny.
Witam wszystkich Forumowiczów tym goręcej, że jest to mój pierwszy wpis. Zakładam nowy wątek; jeśli gdzieś już jest poruszany przeze mnie temat, to przepraszam.
Mam pytanie odnośnie łuku Ellyriańczyka (3 strzały z s 5). Sama broń jest magiczna, ale czy pociski z niej wypuszczane też, czy już nie?
Mam pytanie odnośnie łuku Ellyriańczyka (3 strzały z s 5). Sama broń jest magiczna, ale czy pociski z niej wypuszczane też, czy już nie?
Nie potrzebny mi twój żal ani twoje miłosierdzie. Już wolę jak walczysz!
http://www.youtube.com/watch?v=5nyDYI-bO-8
Durbgu Dashu! Durbgu Dashu! Durbgu Dashu! [Władco świata!]
http://www.youtube.com/watch?v=XNNqc4pdbNA
Lugburc
http://www.youtube.com/watch?v=5nyDYI-bO-8
Durbgu Dashu! Durbgu Dashu! Durbgu Dashu! [Władco świata!]
http://www.youtube.com/watch?v=XNNqc4pdbNA
Lugburc