Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007
testowalem 5 scenariusz z heretykiem i tak
1) troche glupio ze heros ktory ma palic heretyka musi stac tam od poczatku tury - w armiach ofensywnych to jest minus .... samego herosa tez na ostrzal nie zostawisz, proponuje dodac zmiane ze moze sie poruszyc i spalic go
2)dodac jakas premie ptk jak heretyk nie zostanie spalony ale nie uwolnia go
3 ) -1 do casta i do ld powinno byc dla armi przeciwnika
1) troche glupio ze heros ktory ma palic heretyka musi stac tam od poczatku tury - w armiach ofensywnych to jest minus .... samego herosa tez na ostrzal nie zostawisz, proponuje dodac zmiane ze moze sie poruszyc i spalic go
2)dodac jakas premie ptk jak heretyk nie zostanie spalony ale nie uwolnia go
3 ) -1 do casta i do ld powinno byc dla armi przeciwnika
-1 do casta i Ld jest sensowne w twojej armii dlatego ze z jednej strony chcialbys jak najszybciej go spalic i uwolnic sie od tego minusu, a z drugiej trzymac i palic go jak najdluzej.
Natomiast tez uwazam ze powinna byc opcja ze charakter w regimencie moze stanac (regimentem) na heretyku i go spalic (wiecej gawiedzi do palenia...).
Natomiast tez uwazam ze powinna byc opcja ze charakter w regimencie moze stanac (regimentem) na heretyku i go spalic (wiecej gawiedzi do palenia...).
wiesz tlumaczyc mozna na druga strone ze przeciwnik ma - 1 bo sie wnerwiaja ze im gosci pala na stosie, osobiscie to moje DE sie chyba ciesza ze kogos pala na stosie a nie maja minusy
premia ptk za spalenie w pozniejszych turach powinna nagroda ze utrzymujesz heretyka przed atakiem wrogow
premia ptk za spalenie w pozniejszych turach powinna nagroda ze utrzymujesz heretyka przed atakiem wrogow
no skoro już napisałeś o szczurach to wyobraź sobie thunderersów strzelających 2 razy, masakraMućka pisze:I w 2 scenariuszu radze przemyslec kwestie zamku "Rampart", bo jak takie szczury z 10 jezzailami dostaną podwojony strzał to ja nie wiem kto do nich dojedzie. W zasadzie to szczurki mają ten scenariusz wygrany na starcie.

a swoją drogą chciałem zapytać czy jak mam move or fire i się zreformuje to moge strzelić odziałem z tą marką że ma 2 strzał

tzn. czy przy reformie trace 2 możliwość strzelania

dojedzie np 5 screamerowMućka pisze:I w 2 scenariuszu radze przemyslec kwestie zamku "Rampart", bo jak takie szczury z 10 jezzailami dostaną podwojony strzał to ja nie wiem kto do nich dojedzie. W zasadzie to szczurki mają ten scenariusz wygrany na starcie.

No wiesz, zawsze koledzy elektrycy mogą się zająć screamerami, lub innymi rzeczami które zagrażają jezzailą.thurion pisze:dojedzie np 5 screamerowMućka pisze:I w 2 scenariuszu radze przemyslec kwestie zamku "Rampart", bo jak takie szczury z 10 jezzailami dostaną podwojony strzał to ja nie wiem kto do nich dojedzie. W zasadzie to szczurki mają ten scenariusz wygrany na starcie.czyli 10 latjacych ran z T5 w skirmishu
Mysle ze dwa razy strzelajacy oddzial salek, albo changebringersow, tudziez dwa razy strzelajace krasnoludzkie organki (choc nie jestem pewien czy maszyna moze to wziasc - nie pamietam) byloby jeszcze bardziej dewastujace niz 10 jezzaili (ktorych w takiej ilosci w jednym unicie jeszcze nie widzialem - tak swoja droga) 

czytac dokladnie scenariusze
salki, maszyny itp, nie mogą
jesli uwazacie że coś jest przegięte to wykozystajcie to, zmieńcie armie którą gracie na codzień, wprowadzi to troche sprawiedliwego osłabienia wyjadaczy i power gamerów, wszystko jednak zalerzy od twórców scenariuszy, może jednak zagramy 6x pitchet battle? (chociaz w zwyklej bitwie bretka jest przegieta a storm banner zabójczy, ble, ble ,b le.,..,,.)
Ważne jest tylko jedno: Krasie muszą zwyciężyć

salki, maszyny itp, nie mogą
jesli uwazacie że coś jest przegięte to wykozystajcie to, zmieńcie armie którą gracie na codzień, wprowadzi to troche sprawiedliwego osłabienia wyjadaczy i power gamerów, wszystko jednak zalerzy od twórców scenariuszy, może jednak zagramy 6x pitchet battle? (chociaz w zwyklej bitwie bretka jest przegieta a storm banner zabójczy, ble, ble ,b le.,..,,.)
Ważne jest tylko jedno: Krasie muszą zwyciężyć

thurion pisze:no to tyle by mnie bylo w Lublinie na turnieju![]()
ale zescie dali ciala... przynajmniej w mojej opinii... wybrednego Pomorzanina![]()
1500... mialo byc 1666, na 1500 to mi nic nie wchodzi fajnego w chaosie... 1500 promuje gej party HElifckie i Skavenskie technikum duzo bardziej niz 1666.. 2gie PGA (to Masterowe)ciekaw jestem ile szczurow bedzie w 1szej 10tce...
dalej... 6 bitew.. dla mnie tez idiotyzmw wolnym skrocie myslowym: trace 4 dni zeby zagrac na masterze... bo zeby byc w sobote u Was, musze ruszyc w pt.. a koniec turu ok 19 w Niedziel powoduje ze wracam w pon. rano... i mam 4 ty dzien w plecy...
podsumowujac... tym razem nawet nie bede pisal ze przyjade na tego mastera... bo i tak mnie nie bedziea mocno chcialem...
tyle ze od poczatku kierujac sie plotkami myslalem ze 1666 i 5 bitew.. a tu taki psikus...
no nic, posmecilem troche...
howgh !!
teraz juz wiem, że nie trzeba cię brac na poważnie ;pthurion pisze: wlasnie poszla rozpa
pzdr
To może według Ciebie danie T5 pegazom złagodzi przegiętość bretonii ??Supeł pisze:jesli uwazacie że coś jest przegięte to wykozystajcie to, zmieńcie armie którą gracie na codzień, wprowadzi to troche sprawiedliwego osłabienia wyjadaczy i power gamerów, wszystko jednak zalerzy od twórców scenariuszy, może jednak zagramy 6x pitchet battle? (chociaz w zwyklej bitwie bretka jest przegieta a storm banner zabójczy, ble, ble ,b le.,..,,.)

W pełni popieram 6 pitchek, nie będzie potem żalenia się na scenariusze przekręcające wynik. Ale to sprawa organizatorów...
Pozdrawiam,
Kowal
czuje sie zdemaskowanyBłażej pisze:thurion pisze:no to tyle by mnie bylo w Lublinie na turnieju![]()
ale zescie dali ciala... przynajmniej w mojej opinii... wybrednego Pomorzanina![]()
1500... mialo byc 1666, na 1500 to mi nic nie wchodzi fajnego w chaosie... 1500 promuje gej party HElifckie i Skavenskie technikum duzo bardziej niz 1666.. 2gie PGA (to Masterowe)ciekaw jestem ile szczurow bedzie w 1szej 10tce...
dalej... 6 bitew.. dla mnie tez idiotyzmw wolnym skrocie myslowym: trace 4 dni zeby zagrac na masterze... bo zeby byc w sobote u Was, musze ruszyc w pt.. a koniec turu ok 19 w Niedziel powoduje ze wracam w pon. rano... i mam 4 ty dzien w plecy...
podsumowujac... tym razem nawet nie bede pisal ze przyjade na tego mastera... bo i tak mnie nie bedziea mocno chcialem...
tyle ze od poczatku kierujac sie plotkami myslalem ze 1666 i 5 bitew.. a tu taki psikus...
no nic, posmecilem troche...
howgh !!teraz juz wiem, że nie trzeba cię brac na poważnie ;pthurion pisze: wlasnie poszla rozpa
pzdr

a tak serio to chlopaki zmienili te 4 bitwy na sobote... a to byl glowny powod
pzdr
Z tego co się orientuje to turniej jest rzut beretem od PKS, nie wiem natomiast czy prywatne busy jadące z wawy też się tam zatrzymują, nie mam też bladego pojęcia o jakich godzinach one jeżdżą
. Jednakże mam pytanko czy ktoś się również wybiera tym sposobem? No i drugie do organizatorów czy te busy zatrzymują się w Lublinie na tej byczej stacji PKS koło turnieju?

Tak, wysiadając z Big star Busa, Cottbusa, albo jakiegoś innego prywatnego relacji Wawa-Lublin będziesz miał 3 minuty spacerkiem do szkoły.