we jeszcze do grania kontra nowe armie
we jeszcze do grania kontra nowe armie
spellweaver
4xdispeal srcoll
4level 350
spellsinger
dispeal scroll
calaignor stave 140
bsb
hail of doom arrow
chujowy luk 130
3x10xglade guards 126 i raz 120
2xmuzyk
3x8dryad 96
2x5wild riders 166
fcg
1x5xwild riders 191
fcg
warbanner
5xwardanners 85
muzyk
treeman 285
great eagle 50
4xdispeal srcoll
4level 350
spellsinger
dispeal scroll
calaignor stave 140
bsb
hail of doom arrow
chujowy luk 130
3x10xglade guards 126 i raz 120
2xmuzyk
3x8dryad 96
2x5wild riders 166
fcg
1x5xwild riders 191
fcg
warbanner
5xwardanners 85
muzyk
treeman 285
great eagle 50
fcg na wildach?
Nie lepiej usunąć championów i masz 32 pkt, zdjąć lvl z maga 35 pkt, wywalić WB, kolejne 25 pkt, do tego muzycy w łukach - 12 pkt
W sumie masz 104 pkt. Można to bardzo dobrze wykorzystać...
A na nowe armie to tylko 4 x łuki, gdyby się dalo to ja bym brał z 5-6 razy, ale problemy z wystawieniem...
Nie lepiej usunąć championów i masz 32 pkt, zdjąć lvl z maga 35 pkt, wywalić WB, kolejne 25 pkt, do tego muzycy w łukach - 12 pkt
W sumie masz 104 pkt. Można to bardzo dobrze wykorzystać...
A na nowe armie to tylko 4 x łuki, gdyby się dalo to ja bym brał z 5-6 razy, ale problemy z wystawieniem...
tylko musicie mi powiedziec kiedy wardancerzy sa lepsi bo ja juz nie widze w tym oddziale zbyt duzych plusow oprocz ich jak body guardow
a pomysl na wiekszy oddzial bartysa ma sens dostane salwe i juz kolejny strzal po herosach na to nie wpadlem dzieki
a pomysl na wiekszy oddzial bartysa ma sens dostane salwe i juz kolejny strzal po herosach na to nie wpadlem dzieki
ja bym wywalił jednych wildów, zwiększył tancerzy, nie opierał się na magii (jakoś do magii WE mam uprzedzenia, no może prócz treesingingu), no i jak dla mnie brakuje altera ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)