"Dantejskie sceny!" Warszawa XX.XX.XXXX
Jeśli ktoś ma zamiar tłumaczyć nazwe na forum to ja żądam zmiany imion i nazwisk oraz autoryzacji opowieści. Nie pozwolę by wyciągano moje życie prywatne z Andrzejem na światło dzienne! Jak moja rodzina się dowie toż to będzie Tragedia Posejdona!SlanesH pisze:to napisz to beda wiedziec
ej, a co z Bazyliszkiem, zazwyczaj był jakos w polowie pazdziernika
format turnieju: 2x 1350
format turnieju: 2x 1350
Dokladnie, ten jeden raz sie z toba rudobrody zgodze. Pozatym Andrzej musialby sie tez zgodzic, zeby jego zycie prywatne stalo sie dobrem publicznym. Przekonac go bysmy przekonali, ale znalesc go...ciezka sprawa.Kubcio pisze:Jeśli ktoś ma zamiar tłumaczyć nazwe na forum to ja żądam zmiany imion i nazwisk oraz autoryzacji opowieści. Nie pozwolę by wyciągano moje życie prywatne z Andrzejem na światło dzienne! Jak moja rodzina się dowie toż to będzie Tragedia Posejdona!SlanesH pisze:to napisz to beda wiedziec
Bez sensu. Wrześniowy szejker jest dokładnie na tym formacie. Thats suck manAsassello pisze:format turnieju: 2x 1350
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
w takim razie singiel na mniejsze punkty: 1200-1600
Oj nie chcielibyście tego. Już widzę oczami wyobraźni: ja cisnący zgermanizowanemu Manfredowi wraz ze swoją dziką hordą ogrów , Adolf z wąsikiem drący się: "Ja wohl!" podczas wystawiania swoich kompani pancernych Wermachtu , a Friztl... A Joseph na**bany...Harry101 pisze:Już sobie wyobrażam drużynę Ruchacza, Kotleta i Furera:D i niech dojdą do zgody ap ropo ruchu:D
Ale podoba mi sie ta inicjatywa:)
oj straszne by to było, pozatym Fritzl sam by pewnie nie pił bo ja na trzeźwo 3 bitew z tobą bym nie wytrzymał
singiel albo drużynówka !!
dajcie ankiete wogóle
3 x XXX
Drużynówka 3x punkty ok 1500
singiel 1500-1650
i niech głos ludu zadecyduje a nie przekrzykiwanie się
singiel albo drużynówka !!
dajcie ankiete wogóle
3 x XXX
Drużynówka 3x punkty ok 1500
singiel 1500-1650
i niech głos ludu zadecyduje a nie przekrzykiwanie się
bez ankiet.. zaglosuje 60-80 osob, na turniej przyjdzie ok 30-40.
poza tym singla na małe punkty jakos dawno nie było...
poza tym singla na małe punkty jakos dawno nie było...
no mowie ze dawnoKielon pisze:2 dni temu był.
Strasznie dawno.
wlasnie wracam z wakacji i nie ogarniam co sie dzieje obecnie na battlowej scenie warszawskiej, ale IMO pora przestac grac cały czas na 2250.. dlatego chce cos na małe punkty.. kiedy były single nawet na 1200 pkt - nie pamietam kiedy ostatnio było cos ponizej 1650...
z trojkami jest ten problem, ze czesto ciezko jest zebrac team, zawsze moze komus cos wypasc na dzien przed i trzeba strasznie kombinowac by w ogole zagrac - choc jakby wypaliło to zabawa mogła by byc niezła.
pozdrawiam