I dzieki doświadczeniu jechał byś je jak byś chciałwolalbym zeby byla turbo mega przegieta i gralo nia 5tys dzieci
Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
A tak apropo to dziecko wedłgu was to tak ile lat? Bo są różne interpretacje .
Stary nie jestem ale pod te opisywane wszędzie się nie łape chyba
Przegięta armia jest lepsza od syfnej zdecydowanie . Niby nie fajnie jak za dobra ale przeciesz nie nie każe nikomu grać na czymś typu 4 cannony i 2 tanki
Fajnie jakby zrobili coś z Shagotem bo fajna figsa ale bez zasad nie zaszaleje
Stary nie jestem ale pod te opisywane wszędzie się nie łape chyba
Przegięta armia jest lepsza od syfnej zdecydowanie . Niby nie fajnie jak za dobra ale przeciesz nie nie każe nikomu grać na czymś typu 4 cannony i 2 tanki
Fajnie jakby zrobili coś z Shagotem bo fajna figsa ale bez zasad nie zaszaleje
M4... dla mnie cienkie tak naprawde nie daje nic poza ta tabelka... gorsze od kotla bo losowe
dziecko trudno zdefiniowac, nie chodzi o wiek, chodzi o mentalnosc, Mlody np w wieku 15 lat juz masakrowal ludzi 2x od niego starszych...
Hm. Gdyby był czariotem, to poruszał by się wolniej najczęściej, bo niemaszerującą 7emką. Tak więc 4 mova z marszem nie wypada aż tak tragicznie. Daje mu to efektywny zasięg 20 cali w najlepszym wypadku, w najgorszym 16. Tak więc nawet armia na kawie będzie mogła skorzystać z jego dobrodziejstw.
Insza inszość, że dobrodziejstwa heleny pewnie lepsze będą, no i kwestia kosztów jeszcze...
Insza inszość, że dobrodziejstwa heleny pewnie lepsze będą, no i kwestia kosztów jeszcze...
Uerph.
zadnego unbreakable ani nic
insza inszosc to losowosc efektow, po co mi np w szarzy +1 do LD albo w pierwszej turze +1 A ? a szansa na dostanie tego co chcemy wynosi 1/12 z czego 2 efekty sa srednio fajne flufficzne pierdzenie ktore bedzie tak czesto wystawiane jak kociol...Szczurza Jucha pisze: Insza inszość, że dobrodziejstwa heleny pewnie lepsze będą, no i kwestia kosztów jeszcze...
no kociol akurat jeszcze w miare dziala ale tutaj nic sie nie da zaplanowac
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
hm niepotrzebnie obawiałem się o podkradnięcie war altara, pozostaje jeszcze mantykora, ciekawe czy jesli już będzie nie będzie jakaś upośledzona jej wersja...
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
warszrajn - bonusy sa fajne, ale
1. gówniany zasięg bonusu - kociołek ma chociaż 24 cale wiec mozna go dobrze skitrać
2. Gówniany mv - nigdy nie dojedzie z bonusem tam gdzie trzeba
3. Gównianie sie bije - z a5 s4 i ld8 zbrejkuje go byle szajs.
4. Mięciusi - niby ward 4+, ale ustrzelenie go zarówno z czegos grubego, jak i z czegoś słabszego bedzie banalne.
5. Jak juz ktos wspomniał - losowy bonus? Niech sie walą.
Jak dla mnie klimatyczna kicha na 5k+.
1. gówniany zasięg bonusu - kociołek ma chociaż 24 cale wiec mozna go dobrze skitrać
2. Gówniany mv - nigdy nie dojedzie z bonusem tam gdzie trzeba
3. Gównianie sie bije - z a5 s4 i ld8 zbrejkuje go byle szajs.
4. Mięciusi - niby ward 4+, ale ustrzelenie go zarówno z czegos grubego, jak i z czegoś słabszego bedzie banalne.
5. Jak juz ktos wspomniał - losowy bonus? Niech sie walą.
Jak dla mnie klimatyczna kicha na 5k+.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k