"Dantejskie sceny!" Warszawa XX.XX.XXXX
Trojki z mozliwoscia grania samemu lub we dwojke .
3 armie na 666 to wychodzi 1998 wiec idealnie maly format. Ewe 3x500 to wychodzi 1500 czyli idealnie jeszcze mniejszy format.
Ograniczenia: jeden slot special/rare, jeden hero, min. 1 core, max 4 levele magii (bound to level). Zakaz brania poj. modeli nie-charakterow od 150 punktow.
I zajebiscie sie tak gra .
Przemyslcie to .
3 armie na 666 to wychodzi 1998 wiec idealnie maly format. Ewe 3x500 to wychodzi 1500 czyli idealnie jeszcze mniejszy format.
Ograniczenia: jeden slot special/rare, jeden hero, min. 1 core, max 4 levele magii (bound to level). Zakaz brania poj. modeli nie-charakterow od 150 punktow.
Przemyslcie to .
ja bym dał turniej trójek 3x666 1hero, 1special/1rare 2+ core 6lvl magii (w tym boundy to levele, az tyle bo normalnie na <2000 można mieć 6lvl nie liczac boundow), 175pts na eteryki na sojusz i tylko jeden model nie-charakter na sojusz może kosztować więcej niż 150pts,Ograniczenia: jeden slot special/rare, jeden hero, min. 1 core, max 4 levele magii (bound to level). Zakaz brania poj. modeli nie-charakterow od 150 punktow.
Ja tak to widzę.
idealne dla bretonii nieprawdaz?Marek Golan pisze:Trojki z mozliwoscia grania samemu lub we dwojke .
Przemyslcie to .
a ja bym zaproponowal gre na male pkt 666-1000 tyle ze po 3 osoby w teamie na 1dnym stole (co daje 6ciu graczy) - wiem ze duzo ale sa parowki po 2ch ale nie ma zadnych 3jek
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
zadnych ankiet, podejmij meską decyzje bedzie szybko i bez zbednego spamuDastor pisze:Głąby poczekajta na ankiete;) Ja jej nie mogę założyć musi to mod jakiś zrobić.
Zaglosowalem na 3x500, ale punkciorow mogloby byc troche wiecej. Nie wiem czy wszyscy ogarneli jak mialaby wygladac to 3xXXX, bo z dyskusji wynkaloby, ze sie pomysl podoba, a zaglosowali w koncu na 3x1500( jak DMP, a nie 3 osoby w sojuszu, na jednym stole:P).
Pytanie odnośnie 3x500 czy moge sam przyjsc i grac 1500?
Wyobraźcie sobie 3 osoby po jednej stronie stołu kazdy ma 2-3 oddziały. To jakas praranoja, takie lizanie sie po tych... No, a nie granie. Bo albo bedzie tak, że naprawde bedzie grala jedna osoba i dwoch familiarow albo beda grały 3 i beda spory bo kazdy chce po swojemu.
Wyobraźcie sobie 3 osoby po jednej stronie stołu kazdy ma 2-3 oddziały. To jakas praranoja, takie lizanie sie po tych... No, a nie granie. Bo albo bedzie tak, że naprawde bedzie grala jedna osoba i dwoch familiarow albo beda grały 3 i beda spory bo kazdy chce po swojemu.