Zawiła walka - kilka pytań

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Post autor: krecik_77 »

re up:
Konkluzja z rozmowy świetna: "Enter 7th. We don't even have that much rule support now.", czyli klasyczne "Obywatelu, dopisz sobie rulzzz , bo nam się nie chciało..."
Co za problem przestawic i jego, i czarodziejkę na maxa na prawo? Tak by był kontakt a mantysia?
Problem taki, że po tym manewrze minotaury moga rąbać po korsarzach...

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Shino pisze:nie
Jesli nie to jak sie to ma do pierwszego paragrafu "Fighting the Challenge" str.77?
Chyba napisane wyraźnie że sie przesuwają i muszą sie stykać?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wyraznie napisane, ze sie przesuwaja.... ale nie, ze musza sie stykac...

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

rozumiem ze przekaz "moved in the ranks to a position where he is in base contact with the character that accepted the challenge" jest przezemnie jakos opatrznie zrozumiane i dokładnie oznacza ze herosi w challengu nie musza sie moc stykac?

Awatar użytkownika
Phelot
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Phelot »

Chyba nie musze sie stykac by rzuc wyzwanie, ale potem musza sie przesunac - tylko ja nie czaje zdania mowiacego o tym, ze gdy jeden nie moze to drugi sie przesuwa? W jakich wypadkach nie mozna a w jakich mozna sie przesuwac? Dla mnie, jesli musze sie przesunac w rankach to zawsze bedzie mozna przesunac tak by sie wreszcie walczacy w wyzwaniu stykali...
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, o 00:19 przez Phelot, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Jeżeli oddział z herosem A walczy z przeciwnikiem z przodu i dodatkowo ma na boczku innego herosa B.
Jeżeli A i B mają walczyć w chalenngu to B nie ma się jak dostawić do A, bo A ma już cały przód zajęty jakąś jednostką.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Phelot
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Phelot »

@up Dzieki za info:>
Obrazek

ODPOWIEDZ