Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
mam pytanie, będe robił stół do gry (40k) i mam zamiar cały posypać piaskiem, potem jakis szary i suchy pedzel po calosci, na to makiety. jednak skoro piasek jest niewygodny w użyciu to czym moge go zastąpić jakoś tanio? kupić posypkę czy dać jak najdrobniejszy? i jaką farbą pokryć pokryć stół 4'x6'? spreju szarego nie znalazłem.
http://darpexsklep.sold.pl/product_info ... cts_id=150 - szary spray 1 sek Google
Fajne sa modelowane stoly, ale jednak niepraktyczne. Jedyne co mi przychodzi na mysl jako podloze to kostka brukowa wycinana z kartonu np (taki klimat Mordheim) - na tym figurki nie beda sie przerwacaly.
Ewentualnie mozna przedstawic stol jako wielka kilkupasmowa aleje. Wtedy podloze jest rowne (nawet krawezniki nie beda sprawialy problemow mysle), a jest fajny klimat i jako przeszkadzajki mozna poustawiac spalone samochody
Ewentualnie mozna przedstawic stol jako wielka kilkupasmowa aleje. Wtedy podloze jest rowne (nawet krawezniki nie beda sprawialy problemow mysle), a jest fajny klimat i jako przeszkadzajki mozna poustawiac spalone samochody
@Raptaparat
Raczej myślę o armii w zimowym klimacie Myślałem o czerwonym płaszczu maga ale kurde jakoś dziwnie chyba będzie pasował do zimowej scenerii No nic trzeba będzie pokombinować .
Raczej myślę o armii w zimowym klimacie Myślałem o czerwonym płaszczu maga ale kurde jakoś dziwnie chyba będzie pasował do zimowej scenerii No nic trzeba będzie pokombinować .
styropian ?oczopek pisze:witam, poszzukuje materiału na prace z plastyki (rzeźba)
dobrze by było gdyby był tani, łatwy do uformowania i wytrzymały
Moze nie styropian, ale styrodur juz by sie nadawal. Napewno byloby oryginalnieAsassello pisze:styropian ?oczopek pisze:witam, poszzukuje materiału na prace z plastyki (rzeźba)
styropian lepiej spełnia kryterium "tani", ale ogolnie to styrudur jest lepszyRaptaparat pisze:Moze nie styropian, ale styrodur juz by sie nadawal. Napewno byloby oryginalnieAsassello pisze:styropian ?oczopek pisze:witam, poszzukuje materiału na prace z plastyki (rzeźba)
poza tym, chodzi o materiał z ktorego sie cos rzeźbi, czy materiał w ktorym sie rzeźbi?
Gdzie w wawie można nabyć nasiona brzozy albo inną posypkę imitującą jesienne liście ?
Szybkie pytanie:
Jak rozkleić metalowego figsa sklejonego poxipolem? Po prostu oderwać i zeskrobać klej? Czy naruszy to w jakiś sposób metal czy nie?
I'm too fast for you, DK
Jak rozkleić metalowego figsa sklejonego poxipolem? Po prostu oderwać i zeskrobać klej? Czy naruszy to w jakiś sposób metal czy nie?
I'm too fast for you, DK
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2008, o 15:57 przez DriftKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Quick question ! Powiedzcie mi jak mogę otrzymać kolor tego płaszczyka za pomocą podstawowych kolorów GW http://www.coolminiornot.com/53450