Płomienie FENIXA [pierwszy turniej WFB we Włoclawku]
- Corvus Albus
- Kretozord
Shinue jest sponsor !!! (odesłali mi odpowiedź na mail'a) dopisz go do listy
Sklep Fantastyczny: www.sfan.pl
Im Was więcej tym ciekawsze nagrody zaoferują
PS. dzisiaj zaktualizuję i może poprawię stronę klubową.

Sklep Fantastyczny: www.sfan.pl
Im Was więcej tym ciekawsze nagrody zaoferują

PS. dzisiaj zaktualizuję i może poprawię stronę klubową.

Jak sie ma ograniczenie magow do horrorow?

- Corvus Albus
- Kretozord
a są wogóle jakieś do magów? Horrory czarują normalnie.Bania pisze:Jak sie ma ograniczenie magow do horrorow?
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, o 11:11 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.

heh chlopaki macie fajny turniej i sie nie zlosccie, robimy u siebie glownie dla naszych mlodych, nie sadze aby to sie odbilo na frekwencji u was, z reszta estesmy na tyle daleko od siebie ze z wawy do nas nie chce im sie jezdzic a do was tak, tak samo z poznania do nas jak najbaridzej a do was juz mniej.
- Corvus Albus
- Kretozord
Hehe z Poznania pewnie nie wpadną bo są urodziny strefy i oni maja w ten sam dzien parowke
totalnie zakręcony termin 

Gajowy pisze:heh chlopaki macie fajny turniej i sie nie zlosccie, robimy u siebie glownie dla naszych mlodych, nie sadze aby to sie odbilo na frekwencji u was, z reszta estesmy na tyle daleko od siebie ze z wawy do nas nie chce im sie jezdzic a do was tak, tak samo z poznania do nas jak najbaridzej a do was juz mniej.
ok ok. następnym razem spróbujmy się jakoś lepiej zsynchronizować.
jesteśmy prawie sąsiadami więc powinniśmy współpracować przecież a nie na odwrót...
Czy jeśli gram sam 1 armią na 2400 to rozumiem, że jedynym ograniczeniem w rozpisce jest brak lorda jako bohatera. Czyli mogę wziąć nadal dwie rare'ki?
"Many of the truths we cling to depend greatly on our point of view" Obi - Wan Kenobi, the Jedi Master
- Corvus Albus
- Kretozord
Od 3 do 6 października prosiłbym o potwierdzanie przybycia (niezbędne do określenia chojności sponsora
).

Tez bym wpadł ale nie wiem totalnie skad i czym tam dojechac z wawy? Preferowalbym pociag...
Green a Ty czym jedziesz? 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/