"Dantejskie sceny!" Warszawa XX.XX.XXXX
-
- Powergamer Rozpiskowy
Wypowiem się krótko i węzłowato:
Grałem format 3x500 tylko pare razy, ostatnio rok temu - gra wyglądała tak, że ( o ile dobrze pamietam ) po 1 turze, w której to przeciwnicy skupili się na rozwaleniu mojej kawalerii, ostał mi się jeno regiment chłopów.
Mam nadzieje, że każdy łapie o co mi chodzi.
pozdro.
Grałem format 3x500 tylko pare razy, ostatnio rok temu - gra wyglądała tak, że ( o ile dobrze pamietam ) po 1 turze, w której to przeciwnicy skupili się na rozwaleniu mojej kawalerii, ostał mi się jeno regiment chłopów.
Mam nadzieje, że każdy łapie o co mi chodzi.
pozdro.
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie wiem co wam nie pasuje w tym formacie... Oto przecież chodzi, żeby na takie punkty wystawić coś i potrafić tym zagrać... Nie problem grać na 2,5 kafla demonami czy wc, bo wrzuca się nieśmiertlenego bsb i wypasioną kawę i ma się wszystko w d*&#$... Tutaj trzeba się ograniczać, więc nie ma takiej możliwości, że będzie się grało przeciwko wypasionej armii, bo na te punkty pratycznie wszystko jest równe... A poza tym odkąd zacząłem jeździć na tury nie spotkałem się z takim formatem i wydaje mi się, że może to dosyć ciekawie i śmiesznie wyjść...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie można brac LT na zasady border patrol...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Właśnie takie formaty cieszyły się dość dużą frekwencją.mdłości pisze:A niech sobie robią turniej 3x500, przyjdzie 12 osób i następnego takiego już nie zrobią.
Pamiętam, że w Legionowie na pierwszym turnieju trójek (nasza inicjatywa ) było ponad 70 osób.