Hm, malowanie naprawdę cacy, bardzo fajnie pomalowane bestie [stokroć lepiej od moich ] ale konwersje są, że tak powiem, nieciekawe. Umieszczanie tam ludków z herda było ciekawym pomysłem, ale imo źle wyszło. No i te sztandary też jakoś tak mi nie pasują.
Całość super. Najlepiej moim zdaniem wyszły czaszki i rogi.
Ja jestem ciekawy jakich kolorów użyłeś do pomalowania skór tego zaprzęgu (nie wiem jak to się nazywa). Nie chodzi mi o sierść, tylko miejsca takie hmm... łyse . Bo nie wiem jak pomalować podobne miejsca moim dzikom od O&G.
dziwia mnie 2 kolorowe "rumagi" -> prosiaki ^^" ale dobra moze jeden to samiec a drugi to samica ?? ogolem rydwan ponad stolowa przecietnosc -> mimo tego ze jest ubogi (sam model jest "biedny" bo to kosz prosiaki i 2 crewmenow) to bardzo fajny prosty i super wyglada !!
Ja jeszcze dodam od siebie, że cholernie podoba mi się to, że praca jest bardzo czysta i estetycznie wykonana. Wszystko ma odpowiedni kolor i nasycenie barwy.
Jak patrzę na Twoje figsy, to się wstydzę swoich oglądać
Ta i wcześniejsze (Harry the Hammer) są po prostu genialne. Mogę je oglądać bez końca. Naprawdę super
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, o 18:46 przez Jacek_Azael, łącznie zmieniany 1 raz.
podoba mi się najbardziej nasycenie kolorystyczne i kontrasty:) podstawka ciut bidnawa, coś wyróżniającego by się przydało. mam też małe zastrzeżenia do drewna- zlewają się jego płaszczyzny bo wszystkie sęki są mocno wycieniowane a krawędzie samych desek powinny być jaśniejsze żeby pokazywały kontur krawędzi. no rogi mogłyby dostać jeszcze odrobinę washa przy podstawie żeby im kontrasty polepszyć. ale to detale, świetnie pomalowany TT!! cała armia musi być glancka;)
@Motyl zaczynalem od skorczet browna z odrobina czarnego i troche wiekrza odrobina bleczed bona, a nastepnie rozjasnialem bleczed bonem. Malowalem tak kosci w kilku moich pracach, ale chyba ten kolor lepiej sie nadaje wlasnie do takich rzeczy jak tu.